10-10-2021

VACATURE: HR verantwoordelijke M/V/X (80%)

Voor de verdere ontwikkeling en ondersteuning van het personeelsbeleid van ARhus gaan we op zoek naar een HR verantwoordelijke. Deze M/V/X zal deel uitmaken van het directieteam en wordt verantwoordelijk over verschillende HR processen zoals rekrutering en selectie, onboarding, talentontplooiing, competentieontwikkeling, evaluatiecycli en reward management. Ben of ken jij de geknipte persoon? Solliciteren kan tot 10 oktober 2021. Lees meer

Afgelopen activiteiten

woensdag 20 januari 2021
Tiener Techniekacademie: voor creatieve jongens en meisjes
TRAX, repetitieruimte 1, Traxweg 1, 8800 Roeselare
Tiener Techniekacademie: voor creatieve jongens en meisjes

Zit je in het vijfde of zesde leerjaar in Roeselare? Ben je graag creatief bezig? Wil je mensen helpen en de wereld verbeteren? Kriebelt het om zelf van alles te maken, maar ontbreekt het je aan basiskennis? Dan is de Tiener Techniekacademie van Roeselare ideaal voor jou!

In een gezellige sfeer en in een echt technologielabo, zal je heel wat opsteken.
Je maakt kennis met gereedschap en materialen, je leert dat techniek vele gezichten heeft en je zal een aantal technische systemen maken.

Ook de Techniekacademie voorziet de nodige veiligheidsmaatregelen om coronaproof aan de slag te kunnen gaan.
Er is aandacht voor hygiëne, handen wassen, materiaal per groep, uitgebreide EHBO-box, ontsmetting, coaches met mondmasker...

Daarnaast voorzien wij de nodige registratietools om aanwezigheden punctueel te kunnen opvolgen in geval tracing nodig zou zijn.
Kort voor de start van de reeks ontvangen ouders een mail met alle gedetailleerde info.

I.s.m. Vives

 

Wanneer: 12 workshops van 20 januari 2021 tot 5 mei 2021, telkens op woensdagen van 13u30 tot 15u30 of van 15u45 tot 17u45 (niet tijdens de vakanties).
Waar: TRAX, repetitieruimte 1, Traxweg 1 (nabij skatepark), 8800 Roeselare
Doelgroep: kinderen uit het 5de en 6de leerjaar
Toegangsprijs: De deelnameprijs van deze workshops bedraagt € 70, materiaal en verzekering inbegrepen(er is fiscaal attest zodat tot 45% gerecupereerd kan worden). Voor een 2e kind binnen hetzelfde gezin bedraagt de deelnameprijs € 60.
Inschrijven: https://www.techniekacademie-roeselare.be/inschrijving

Meer info op https://www.techniekacademie-roeselare.be/info

Tip

Ben jij gebeten door wetenschap en techniek? Voer je graag proefjes uit en wil je steeds uitvogelen hoe iets in elkaar zit? Dan vind je zeker ook iets in onze collectie! Hier vind je alvast een mooie selectie. Waar vind je deze boeken? In ARhus De Munt wijst kennie Willen Weten je de weg!

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

vlieg Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.