10-10-2021

VACATURE: HR verantwoordelijke M/V/X (80%)

Voor de verdere ontwikkeling en ondersteuning van het personeelsbeleid van ARhus gaan we op zoek naar een HR verantwoordelijke. Deze M/V/X zal deel uitmaken van het directieteam en wordt verantwoordelijk over verschillende HR processen zoals rekrutering en selectie, onboarding, talentontplooiing, competentieontwikkeling, evaluatiecycli en reward management. Ben of ken jij de geknipte persoon? Solliciteren kan tot 10 oktober 2021. Lees meer

Afgelopen activiteiten

woensdag 30 december 2020
Let's Tick Together: het nationale slotritueel voor 2020!
online
Let's Tick Together: het nationale slotritueel voor 2020!

Gooi op woensdag 30 december om 20u stipt deuren en ramen open, hef samen met ons een leeg glas en tik mee met een muzikale livestream. Met Let’s Tick Together - hét nationale slotritueel van 2020 - vragen we zo aandacht voor wat jij verloren bent, voor hoe we voor elkaar zorgen en voor het feest dat niet kan zijn. Let’s Tick Together wordt het collectieve slotakkoord van een bewogen jaar.

Zin om mee te doen? Surf op 30 december naar letsticktogether.be en zet de livestream op. Neem een glas en lepel, en tik mee op de tonen van een ritmisch muziekstuk, gecomponeerd door de Gentse muzikant Ruben Nachtergaele. Aan de hand van de partituur en filmpjes kan je op voorhand oefenen. Organiseer je een activiteit? Oefen je reeds op voorhand? Tag ons met #letsticktogether en deel het met de wereld!

Let's Tick Together | Howto tick (NL) from Kunstencentrum Vooruit on Vimeo.

Let’s Tick Together is een initiatief van Moving Closer en Kunstencentrum Voo?uit en wordt ondersteund door talloze partners uit de cultuur, de zorg en het middenveld.

Wanneer: woensdag 30 december 2020 van 20u tot 20u15
Waar: online, via de site van Voo?uit.
Kostprijs: gratis
Inschrijven: niet nodig

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring