10-10-2021

VACATURE: HR verantwoordelijke M/V/X (80%)

Voor de verdere ontwikkeling en ondersteuning van het personeelsbeleid van ARhus gaan we op zoek naar een HR verantwoordelijke. Deze M/V/X zal deel uitmaken van het directieteam en wordt verantwoordelijk over verschillende HR processen zoals rekrutering en selectie, onboarding, talentontplooiing, competentieontwikkeling, evaluatiecycli en reward management. Ben of ken jij de geknipte persoon? Solliciteren kan tot 10 oktober 2021. Lees meer

Afgelopen activiteiten

donderdag 11 februari 2021
Over geld: financiële tips en tricks
online
Over geld: financiële tips en tricks

Is het soms aftellen tot je loon of uitkering op je bankrekening verschijnt? Je aarzelt om in de postbus te kijken om maar niet die zoveelste factuur te zien binnenkomen? Je partner is (tijdelijk) werkloos en je hebt het gevoel dat er geen ruimte meer is om ook soms leuke dingen te doen? Geen idee hoe dat loon zo snel verdwijnt?

Herkenbaar? Een eerder nieuw, of bekend gevoel? Je bent niet alleen. Voor steeds meer mensen lukt het niet meer om rekeningen (tijdig) te betalen en de financiën op orde te houden. Het vinden van een weg uit die financiële chaos lukt niet. Dan bestaat er zoiets als een budgetcoach om je te helpen, aanvullend én anders dan de traditionele hulpverlener.

We nemen je mee naar de praktijk van Bert Wastijn, een coach die ook rond deze thematiek werkt. Na een korte intro over het ‘wat en hoe van budgetcoaching’, ontdek je in de sessie welke tools Bert gebruikt om inzicht te krijgen op je budget. Ontdek hoe je zelf meer vat krijgt op wat maandelijks op je bankrekening gebeurt. Welke prioriteiten belangrijk zijn en waarom je bepaalde geldkeuzes ‘beter' wel of niet maakt.

Je wordt mee uitgenodigd zelf na te denken, aan de slag te gaan en je vragen te stellen aan iemand die hier als coach mee aan de slag gaat.

Wanneer: op donderdag 11 februari 2021 van 19u tot 20u
Waar
: online
Kostprijs: gratis
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier

Ter voorbereiding op de sessie:

We gaan enkele dingen concreet aanpakken en bestuderen. Heb je rekeninguittreksels van januari en/of december, dan mag je die altijd bij de hand houden. Onderzoek je ook graag je aankoopgedrag, dan mag je ook enkele ticketjes van je laatste aankopen in de supermarkt of andere winkels klaar leggen.

Vragen?

Tijdens de online lezing kan je in het chatvenster terecht met al je vragen. Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit vragenformulier.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring