02-04-2021

Sluitingsdagen in april en mei

ARhus is gesloten op paasmaandag 4 april en op 1,13,23,24 mei. Onze sluitingsdagen vind je steeds terug op www.arhus.be/sluitingsdagen of via de openingsuren op deze site. Voor wie materialen moet terugbrengen hebben we enkele tips. Lees meer

Afgelopen activiteiten

maandag 22 februari 2021 - vrijdag 26 februari 2021
Rust break @de klas
online
Rust break @de klas

Leerkrachten lager onderwijs Roeselare, schrijf je klas in voor een dagelijks rustmomentje yoga in de week van 22 t.e.m. 26 februari!

De zonnegroet, de downward dog en andere rustige bewegingen zorgen voor een verlaging van het stressniveau van je leerlingen.

We sturen je elke ochtend om 8u een link naar een yoga-opname, die je met je klas via het smartboard kunt bekijken wanneer het jullie past. Tijdens deze korte break in de vorm van een meditatiemoment proeven je leerlingen van de rust die meditatie met zich meebrengt.

Wil je hier ook zelf mee aan de slag in de klas? Deze boeken over yoga, meditatie en mindfulness voor kinderen vanaf 6 jaar zijn alvast een goed begin. Namasté!

Wanneer en waar: online. We sturen je van maandag 22 t.e.m. vrijdag 26 februari telkens om 8u een link naar een yoga-opname. Je kan de sessie dan in jouw agenda inplannen wanneer het best past.
Doelgroep: leerlingen lager onderwijs Roeselare, vanaf 6 jaar (1ste leerjaar-6de leerjaar)
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: vóór 22 februari via deze link

 @ Foto via Canva


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

vlieg Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.