10-10-2021

VACATURE: HR verantwoordelijke M/V/X (80%)

Voor de verdere ontwikkeling en ondersteuning van het personeelsbeleid van ARhus gaan we op zoek naar een HR verantwoordelijke. Deze M/V/X zal deel uitmaken van het directieteam en wordt verantwoordelijk over verschillende HR processen zoals rekrutering en selectie, onboarding, talentontplooiing, competentieontwikkeling, evaluatiecycli en reward management. Ben of ken jij de geknipte persoon? Solliciteren kan tot 10 oktober 2021. Lees meer

Afgelopen activiteiten

zondag 31 januari 2021
Matinee met Ish Ait Hamou over het thema 'angst'
online
Matinee met Ish Ait Hamou over het thema 'angst'

Op zondag 31 januari hebben we niemand minder dan Ish Ait Hamou te gast! Ish werd bij het grote publiek bekend als choreograaf en jurylid van 'So you think you can dance'.

Toch schrijft hij ook al van op jonge leeftijd verhalen. In 2014 debuteerde hij als schrijver met 'Hard Hart', in 2015 verscheen zijn bestseller 'Cécile' en in 2016 volgde 'Als je iemand verliest die je niet kan verliezen'. In 2019 verscheen zijn vierde boek 'Het moois dat we delen'. Omdat hij zijn liefde voor dans en choreografie combineert met die voor woorden, omschrijft hij zichzelf liever niet als danser, choreograaf, schrijver of regisseur, maar als storyteller.

Een hoge aaibaarheidsfactor, een flinke portie empathie, literair talent en gevoel voor ritme, dat is Ish Ait Hamou.

In dit matinée-interview gaat Ish Ait Hamou het gesprek aan over angst, meer bepaald sociale angst. Een thema dat ook in elk van zijn boeken terugkomt.

Een organisatie van ARhus, Bibliotheek Izegem, Surpluskwadraat en Dienstencentrum De Leest.

Wanneer: op zondag 31 januari 2021 van 11u tot 12u30
Waar
: online. Enkele dagen vooraf zal je de link toegestuurd krijgen waarmee je het interview via livestream kan volgen
Kostprijs: €8
Inschrijven: via de webshop van Stad Izegem. Geef ‘Ish’ in bij ‘zoeken’ en je vindt de activiteit meteen.

Vragen? Tijdens de online lezing kan je in het chatvenster terecht met al je vragen. Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit vragenformulier.

 

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring