02-04-2021

Sluitingsdagen in april en mei

ARhus is gesloten op paasmaandag 4 april en op 1,13,23,24 mei. Onze sluitingsdagen vind je steeds terug op www.arhus.be/sluitingsdagen of via de openingsuren op deze site. Voor wie materialen moet terugbrengen hebben we enkele tips. Lees meer

Afgelopen activiteiten

woensdag 3 februari 2021
Poëzieweek: Studio Fratello
online
Poëzieweek: Studio Fratello

Tijdens de Poëzieweek van 28/01 t.e.m. 3/02 organiseert de Broederschool in Roeselare heel wat activiteiten om op een coronaveilige manier hun leerlingen, leerkrachten en ouders onder te dompelen in de wereld van de poëzie.

Op 3 februari sluiten ze de Poëzieweek af met 'Studio Fratello', een radio-uitzending die live in ARhus wordt opgenomen en die je kan meevolgen op de Facebookpagina van de Broederschool. 

Tussen 13u30 en 15u zullen enkele personeelsleden van de Broederschool verzoeknummers over het thema 'Samen' afwisselen met belspelletjes, getuigenissen van leerlingen en interviews met enkele bekende Vlamingen: “We gaan onder meer in gesprek met dichters Maud Vanhauwaert en Delphine Lecompte, oud-leerling en rapper Dieter Meeuws, burgemeester Kris Declercq en minister van Jeugd Benjamin Dalle. Het belooft alvast een boeiende namiddag te worden.”

Een samenwerking van ARhus met de Broederschool i.h.k.v. Poëzieweek 2021

Wanneer: op woensdag 3 februari 2021 tussen 13u30 en 15u
Waar
: volg het live via de Facebookpagina van Broederschool Roeselare
Kostprijs: gratis
Inschrijven: niet nodig