10-10-2021

VACATURE: HR verantwoordelijke M/V/X (80%)

Voor de verdere ontwikkeling en ondersteuning van het personeelsbeleid van ARhus gaan we op zoek naar een HR verantwoordelijke. Deze M/V/X zal deel uitmaken van het directieteam en wordt verantwoordelijk over verschillende HR processen zoals rekrutering en selectie, onboarding, talentontplooiing, competentieontwikkeling, evaluatiecycli en reward management. Ben of ken jij de geknipte persoon? Solliciteren kan tot 10 oktober 2021. Lees meer

Afgelopen activiteiten

dinsdag 4 mei 2021
Wooncafé: huren
online
Wooncafé: huren

Wil je een huis huren maar mis je de nodige informatie? Een woning of een appartement kiezen om te huren kan een moeilijke beslissing zijn. Zo ga je vaak met persoonlijke verwachtingen en voorkeuren op zoek. Als je dan weet dat er misschien nog kandidaten zijn voor datzelfde huurhuis of appartement, dan lijkt het of je snel moet handelen.

In dit wooncafé geven Hanne Dierynck, woonbegeleidster Stad Roeselare, en Nico Baeke, expert West-Vlaamse Huurdersbond, jou de nodige tips en tricks.

Moderator Evelien Vanwalleghem van Radio 2 leidt het gesprek. Zij bouwde een jarenlange expertise op tijdens panelgesprekken bij meerdere ondernemingen.

Een organisatie van ARhus en Stad Roeselare

Wanneer: op dinsdag 4 mei 2021 van 19u tot 20u30
Waar
: online. We sturen je de link via mail
Kostprijs
: gratis
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier.

Vragen? Tijdens de online lezing kan je in het chatvenster terecht met al je vragen. Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit vragenformulier. Dat kan tot 1 dag voor de lezing begint.

 

Alle infosessies van het Wooncafé:

  • 20/04 Bouwen en verbouwen
  • 28/04 Kopen en verkopen
  • 29/04 Woonsalon: Individuele sessies met experts
  • 04/05 Huren

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan. Voor online lezingen raden we twee schermen of een extra toestel aan, zodat je zowel de tolk als de lezing kunt volgen.