10-10-2021

VACATURE: HR verantwoordelijke M/V/X (80%)

Voor de verdere ontwikkeling en ondersteuning van het personeelsbeleid van ARhus gaan we op zoek naar een HR verantwoordelijke. Deze M/V/X zal deel uitmaken van het directieteam en wordt verantwoordelijk over verschillende HR processen zoals rekrutering en selectie, onboarding, talentontplooiing, competentieontwikkeling, evaluatiecycli en reward management. Ben of ken jij de geknipte persoon? Solliciteren kan tot 10 oktober 2021. Lees meer

Afgelopen activiteiten

maandag 10 mei 2021 - zondag 30 mei 2021
Expeditie Groeilamp
Roeselare
Expeditie Groeilamp

De jaarlijkse campagne 'Week van de Opvoeding' zit in een nieuw jasje! Het gaat namelijk niet alleen om opvoeden, maar ook letterlijk en figuurlijk om ruimte maken om te groeien. Ook ouders en opvoeders groeien in hun rol. Dat idee wil de nieuwe campagne uitstralen.

'Is het nog ver?...', dit zal je tijdens deze wandeling NIET moeten horen! Geen saaie wandeling, maar een wandeling met leuke opdrachten onderweg voor jong en oud!

Van 10 tot 30 mei kan je deelnemen aan Expeditie Groeilamp. Ga op ontdekking in onze mooie stad. Tijdens deze wandeling van ongeveer 3.5 km leer je onze stad beter kennen. Onderweg zijn er leuke opdrachten voor jong en oud en quizvragen voor de ouders.

Met onze goodiebag ga je goed uitgerust op weg

In ARhus (De Munt 8, Roeselare) of in het CAW (Iepersestraat 47, Roeselare) krijg je na reservatie een goodiebag (zolang de voorraad strekt, 1 per gezin). Afhalen kan tijdens de openingsuren. Als je niet langs kan komen op de dag van de wandeling, dan mag je een afhaalmoment op een vroegere dag reserveren.

In de goodiebag zitten:

  • de nodige materialen voor het uitvoeren van de opdrachten
  • een lekker drankje en hapje
  • een kaart met de route van de wandeling

Wedstrijd

Op 7 locaties, aangeduid met een nummer op de kaart, vind je een bord. Op dit bord staat de opdracht, een quizvraag voor de ouders en soms ook wat info over de locatie. Daarnaast staat er ook op elk bord een smiley.

Stuur een WhatsApp-bericht naar het nummer 0496 81 33 02 (het is niet mogelijk om te bellen naar dit nummer of een antwoord te krijgen) met daarin:

  • alle verschillende smileys in de juiste volgorde
  • je e-mailadres

Wie weet win je wel een leuke prijs voor de kinderen! In juni word je gecontacteerd over het ophalen van de prijs.

Expeditie Groeilamp is een initiatief van Huis van het Kind Roeselare in samenwerking met K&G Roeselare, CLB Trikant, CLB Mandel en Leie, CAW Centraal-West-Vlaanderen, Motena, Kenniscentrum ARhus en Weerwerk.

Wanneer: van 10 tot 30 mei
Waar: Roeselare
Doelgroep: families met kinderen van 2 tot 12 jaar
Kostprijs: gratis
Inschrijven: reserveer je goodiebag met kaart via deze link (kies in de lijst  'Expeditie Groeilamp afhalen goodiebag ARhus' OFWEL 'Expeditie Groeilamp afhalen goodiebag CAW')

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

vlieg Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.