23-02-2019

5 jaar ARhus

Feesten geblazen op zaterdag 23 februari 2019! Alle activiteiten zijn gratis, doorlopend van 10u tot 17u in ARhus De Munt. Inschrijven is niet nodig. Lees meer

5 jaar ARhus - De bovenkamer

 

 

De Bovenkamer is een audio-installatie die je laat binnenkijken in de bovenkamers van vier ex-patiënten uit de geestelijke gezondheidszorg. Elke bovenkamer vertelt iets meer over hun persoonlijke zoektocht naar geluk en brengt beelden die ze projecteren in hun bovenkamer auditief tot leven.

In het kader van Tuin der Lusten 2018, een participatief artistiek festival van cultuurcentrum De Spil in Roeselare, sloegen kenniscentrum ARhus, netwerk geestelijke gezondheidszorg voor midden West-Vlaanderen en Aisha Adepoju de handen in elkaar en realiseerden ze samen ‘de Bovenkamer’.

De audio-installatie kan beluisterd worden in ARhus op De Munt, maar ook in Zorgpunt N, WZC De Waterdam, … en later dit jaar ook in de bibliotheken van Tielt en Pittem.

Heb je zelf nood aan een luisterend oor of advies? Bekijk hier het overzicht van alle voorzieningen binnen de geestelijke gezondheidszorg in Roeselare.