15-08-2019

Vakantieuitlening

Ga zorgeloos je vakantie tegemoet met je uitgeleende boeken of cd's. De meeste materialen kan je tijdens de zomervakantie immers vijf weken houden in plaats van drie.Lees meer

Kalenderdetail

zondag 13 januari 2019
Kennismakers Jr.: Op bezoek bij de Schierveldse Politiehondenschool (volzet)
Piljoenstraat 66, 8800 Roeselare (de Ruiter)
Kennismakers Jr.: Op bezoek bij de Schierveldse Politiehondenschool (volzet)

Bewonder vanop veilige afstand hoe de africhting op vlak van gehoorzaamheid, springwerk en bijtwerk bij politiehonden in z’n werk gaat.

Place to be is Piljoenstraat 66, 8800 Roeselare (de Ruiter)!

Wanneer: zondag 13 januari 2019 van 10u30 tot 12u
Waar: Piljoenstraat 66, 8800 Roeselare (de Ruiter)
Doelgroep: kinderen van 9 tot 12 jaar (max 15 kinderen)
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: Helaas al volzet. Aanmelden voor de wachtlijst kan via het inschrijvingsformulier.
Eventueel kan je ook inschrijven aan de balie of telefonisch op het nr 051 69 18 00.

Voor kinderen van 9 tot 12 jaar heeft ARhus de reeks ‘Kennismakers Jr.’. Tijdens deze interactieve lezingen op zondagvoormiddag vertellen creatieve talenten over hun passie en gaan de kinderen ook zelf aan het werk.

Doe-tip!

De Kennismakers Jr.-sessie vormt telkens de start van een nieuwe activiteit in de workshophoek op verdieping +2 van ARhus De Munt. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen, doorlopend tijdens de openingsuren, aan de slag gaan rond een specifiek thema gelinkt aan de Kennismakers Jr.-sessie. We vertrekken daarbij vanuit de collectie of een specifiek boek.
Kennismakers Jr. biedt zo de mogelijkheid om de jeugdcollectie vanuit verschillende perspectieven te leren kennen en te beleven. Kinderen ontdekken hun eigen talenten, interesses en smaken en geven vanuit een kritische blik hun eigen verbeelding, verhaal en creatie vorm. Om de één à twee maand wisselt het thema en de werkvorm. 
 

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

vlieg Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.