15-08-2019

Vakantieuitlening

Ga zorgeloos je vakantie tegemoet met je uitgeleende boeken of cd's. De meeste materialen kan je tijdens de zomervakantie immers vijf weken houden in plaats van drie.Lees meer

Kalenderdetail

dinsdag 22 januari 2019
Vervolgavond infosessie Pleegzorg West-Vlaanderen
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Vervolgavond infosessie Pleegzorg West-Vlaanderen

Roeselare wil, als Pleegzorgstad, het maatschappelijk draagvlak voor pleegzorg in eigen stad vergroten zodat alle kinderen, die niet (meer) thuis kunnen wonen de kans krijgen om op te groeien in een gepaste thuisomgeving. In ARhus houdt Pleegzorg West-Vlaanderen op 15 en 22 januari een infoavond voor geïnteresseerden die eventueel pleegouder willen worden.

Infosessie Pleegzorg West-Vlaanderen

Infosessie voor kandidaat-pleegzorgers en geïnteresseerden waarbij je uitleg krijgt over de verschillende vormen van pleegzorg. Een ervaren pleegouder deelt z’n verhaal en maakt duidelijker op welke manier pleegzorg een plaats kan krijgen in jouw leven.

Di 15.01.19 / 19u30-22u / ARhus, De Munt 8, Roeselare (verdieping -1)
Gratis / Inschrijven via info@pleegzorgwvl.be of 051 200 222.

Vervolgsessie Pleegzorg West-Vlaanderen

Ben je na de eerste infosessie reeds overtuigd om pleegouder te worden? Schrijf je dan in voor deze vervolgavond, want het is tegelijk de eerste stap van het voorbereidingstraject. Koppels worden er met zijn tweeën verwacht. Wie zich niet kan vrijmaken op 22 januari, is welkom op een andere vervolgavond!

Di 22.01.19 / 19u30-22u / ARhus, De Munt 8, Roeselare (verdieping -1)
Gratis / Inschrijven via info@pleegzorgwvl.be of 051 200 222.

 

 

 

 ** Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.