15-08-2019

Vakantieuitlening

Ga zorgeloos je vakantie tegemoet met je uitgeleende boeken of cd's. De meeste materialen kan je tijdens de zomervakantie immers vijf weken houden in plaats van drie.Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 17 januari 2019
Broodje ARhus: De Stadsexpeditie van Sebastien de Fooz
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Broodje ARhus: De Stadsexpeditie van Sebastien de Fooz

Voeding voor je geest tijdens je middagpauze. Een keer per maand komen bevlogen sprekers over de middag in ARhus hun verhaal brengen. Ons succesmenu? Een kom soep en een snede brood, een portie passie en wilskracht, engagement en emotie! - Een initiatief van ARhus i.s.m. Vormingplus MZW.

Sebastien de Fooz (auteur van Te voet naar Jeruzalem, een solotocht van 184 dagen en Een binnenweg naar Istanbul: stappen naar de vrede) is in het voorjaar 2018 van bij hem thuis in Brussel op tocht vertrokken. Deze keer niet naar een verre bestemming. Wel voor dertig richtlingloze dagen en nachten in eigen stad, zonder ’s avonds terug naar huis terug te keren of bij vrienden aan te bellen. De ontmoeting was zijn dagbestemming.

"Het was een buitengewone beleving, mijn Urban Expedition in Brussel! Ik had niet verwacht dat ik zo’n intens avontuur zou beleven in een stadscontext… op een steenworp van waar ik woon. Dit avontuur leerde me hoe een verandering van blik toegang geeft tot gelukkiger zijn, minder stress ervaren, inspiratie …"

Blog-tip: www.sebastiendefooz.com/blog

Wanneer: donderdag 17 januari 2019 van 12u15 tot 13u15
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (verdieping -1)
Toegangsprijs: €7 (€3,5 met een Vrijetijdspas)
Inschrijven: vóór 15 januari via het inschrijvingsformulier. Betalen kan online of aan de deur (maak je keuze op het formulier). Eventueel kan je ook inschrijven aan de balie of telefonisch op het nr 051 69 18 00.


Tip: Blijf je graag op de hoogte van activiteiten bij Vormingplus? Schrijf je dan in voor hun nieuwsbrief via www.vormingplusmzw.be/nieuwsbrief.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.