15-08-2019

Vakantieuitlening

Ga zorgeloos je vakantie tegemoet met je uitgeleende boeken of cd's. De meeste materialen kan je tijdens de zomervakantie immers vijf weken houden in plaats van drie.Lees meer

Kalenderdetail

zondag 10 februari 2019
Kennismakers Jr.: Random Act of Kindness
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Kennismakers Jr.: Random Act of Kindness

Random Acts of Kindness, die kleine gebaren waarmee je zomaar iemand anders (vaak een onbekende) een pleziertje doet, een klein gelukje of een glimlach bezorgt. Daphne Parmentier denkt dat vriendelijkheid besmettelijk werkt. Benieuwd wat zij dan doet en wat jij kan doen? We gaan samen aan de slag om de buurt op te vrolijken!

Wanneer: zondag 10 februari 2019 van 11u tot 12u30
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (verdieping +1, atelier 1)
Doelgroep: kinderen van 9 tot 12 jaar (max 15 kinderen)
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: vóór 8 februari via het inschrijvingsformulier.
Eventueel kan je ook inschrijven aan de balie of telefonisch op het nr 051 69 18 00.

Voor kinderen van 9 tot 12 jaar heeft ARhus de reeks ‘Kennismakers Jr.’. Tijdens deze interactieve lezingen op zondagvoormiddag vertellen creatieve talenten over hun passie en gaan de kinderen ook zelf aan het werk.

TIP: Wil je rond het thema van Kennismakers Junior creatief aan de slag? Neem een kijkje in de workshophoek op verdieping +2 van ARhus De Munt. Een leuke gratis doe-tip voor kinderen vanaf 7 jaar, doorlopend tijdens de openingsuren.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

 

vlieg Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.