16-06-2019

VACATURE: medewerker onthaal

Wil je graag aan de slag in een dynamische en innovatieve organisatie? Wil je het gezicht van ARhus zijn om klanten en bezoekers te verwelkomen? Dan is dit jouw kans! ARhus zoekt een enthousiaste medewerker M/V/X voor het onthaalteam. Solliciteren voor deze deeltijdse functie (25u) kan tot en met 16 juni 2019.Lees meer

Kalenderdetail

zondag 17 maart 2019
Kennismakers Junior: Woesh: circus uit de maat
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Kennismakers Junior: Woesh: circus uit de maat

Circusartiesten zijn veelal buitenbeentjes. Ze houden er niet van om altijd in de maat te lopen en ze hebben een natuurlijke sympathie voor iedereen die een beetje anders is, zowel om sociale als om mentale of fysieke redenen. Woesh heeft sinds 2014 naast haar gewone werking een sociaal artistieke broer weten uit te bouwen: Circus uit de maat. Deze workshop staat open voor alle kinderen met of zonder beperking met circuskriebels.

ARhus houdt ervan om mensen samen te brengen en hen te verbinden. Om deze reden stellen we deze workshop open voor ieder kind die gefascineerd is door diabolo’s, lopen op een bal of borden in de lucht doen draaien.

Circus uit de maat belooft een hartverwarmende Kennismakers junior te worden.

Tip: Maak er een leuk zondags uitje van en schrijf je ook in voor de brunch in het ARhus Café!

Wanneer: zondag 17 maart 2019 van 10u30 tot 12u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (Het Verzonken Kasteel, verdieping -1)
Doelgroep: kinderen met en zonder beperking met circuskriebels, van 9 tot 12 jaar (max 15 kinderen)
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: vóór 16 maart via het inschrijvingsformulier.
Eventueel kan je ook inschrijven aan de balie of telefonisch op het nr 051 69 18 00.

Voor kinderen van 9 tot 12 jaar heeft ARhus de reeks ‘Kennismakers Jr.’. Tijdens deze interactieve lezingen op zondagvoormiddag vertellen creatieve talenten over hun passie en gaan de kinderen ook zelf aan het werk.

TIP: Wil je rond het thema van Kennismakers Junior creatief aan de slag? Neem een kijkje in de workshophoek op verdieping +2 van ARhus De Munt. Een leuke gratis doe-tip voor kinderen vanaf 7 jaar, doorlopend tijdens de openingsuren.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

 

vlieg Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.