16-06-2019

VACATURE: medewerker onthaal

Wil je graag aan de slag in een dynamische en innovatieve organisatie? Wil je het gezicht van ARhus zijn om klanten en bezoekers te verwelkomen? Dan is dit jouw kans! ARhus zoekt een enthousiaste medewerker M/V/X voor het onthaalteam. Solliciteren voor deze deeltijdse functie (25u) kan tot en met 16 juni 2019.Lees meer

Kalenderdetail

maandag 6 mei 2019
ARhumenten: Vlaamse en Federale verkiezingen: wat staat er op het spel
ARhus, De Munt 8, Roeselare
ARhumenten: Vlaamse en Federale verkiezingen: wat staat er op het spel

De reeks ARhumenten wil je interesse wekken en goed informeren over bepaalde maatschappelijke en socio-culturele thema’s. Op zondagvoormiddag of een avond in de week nodigt ARhus interessante sprekers uit die jou boeien van begin tot eind, en verder. I.s.m. Vormingplus MZW.

Er zijn nog weinig zekerheden in de politiek. Tot voor kort was het ondenkbaar dat een voor velen clownesk figuur het tot president van de VS kon schoppen. Maar momenteel lijkt de man een goede kans te maken om zijn verblijf in het Witte Huis in 2020 met vier jaar te verlengen. Ook de Belgische politiek is onvoorspelbaarder geworden. Kiezers lijken van partij te wisselen als van onderbroek.

In deze lezing gaat Nicolas Bouteca op zoek naar hoe de Vlaamse politieke partijen er aan de vooravond van de verkiezingen voor staan. Hoe brachten de federale en Vlaamse regering het er van af sinds 2014? Wat mogen we verwachten voor de komende vijf jaar? Een ding is zeker: door alle onzekerheden worden de verkiezingen zelf alleen maar spannender.

I.s.m. Vormingplus MZW.

Wanneer: maandag 6 mei 2019 van 20u tot 22u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (Het Verzonken Kasteel, verdieping -1)
Toegangsprijs: €7 (€3,5 met een Vrijetijdspas)
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier. Betalen kan online of aan de deur (maak je keuze op het formulier).
Eventueel kan je ook inschrijven aan de balie of telefonisch op het nr 051 69 18 00.

 
Tip: Blijf je graag op de hoogte van activiteiten bij Vormingplus? Schrijf je dan in voor hun nieuwsbrief via www.vormingplusmzw.be/nieuwsbrief.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.