15-01-2019

De regio Midden-West-Vlaanderen: de tuin van eten. Groenten in de vitrine

Minister Gatz kent subsidies toe aan culturele projecten met bovenlokale uitstraling. Met het project 'De tuin van eten. Groenten in de vitrine' rijfde ARhus in samenwerking met heel wat andere organisaties een mooie subsidie binnen.

Kalenderdetail

zondag 17 maart 2019
Voorjaarsbrunch in het ARhus Café
ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
Voorjaarsbrunch in het ARhus Café

Kom en geniet van een seizoensgebonden brunch in het ARhus Café. Proef van lokaal hartig en zoet, met familie of vrienden, in een gezellige en open sfeer.

"De ruimte maar ook de medewerkers creëren een open sfeer die voor een mooie mix aan bezoekers zorgt. Lekker lokaal eten. Jullie zijn een meerwaarde voor de stad!" – Sarah

"Het aanbieden van lokale producten (met uitleg op de menukaart) is top!" – Edwin

"Ik ben fan! Jullie zijn enig en authentiek!" – Rudy

"Aangename ontmoetingsplaats en vriendelijke bediening" – Gisèle

Wanneer: zondag 17 maart 2019 van 9u30 tot 12u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare
Toegangsprijs: €25 voor volwassenen en kinderen +12, €9 voor kinderen van 4-12 jaar. (Voor kinderen -4 zetten we gratis een bordje bij. Voor hen hoef je enkel te reserveren indien ze een zitplaats nodig hebben.)
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.


Privacyverklaring