21-03-2019

Hinder door carnavalstoet

Op zondag 24 maart trekt de 35e Rodenbach carnavalstoet door de straten in het centrum. Dit kan voor enige hinder zorgen als je ons een bezoek wil brengen met de auto. Parking De Munt blijft wel beschikbaar. Lees meer

Kalenderdetail

zondag 28 april 2019
Kennismakers: Drone Academy
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Kennismakers: Drone Academy

De reeks Kennismakers is een forum van en voor bezoekers van het kenniscentrum ARhus om hun kennis te delen. Heb je zelf een voorstel? Laat het ons weten via info@arhus.be.

Drones: iedereen kent ze ondertussen, in verschillende formaten en kleuren, met ingewikkelde besturingsconsoles of eenvoudig met de smartphone te bedienen. Maar diegene die het reeds probeerden kunnen beamen dat effectief vliegen met een drone niet zo simpel is.

Bij Drone Academy Roeselare zijn ze gepassioneerd door de talloze mogelijkheden van die drones. Met hun eigen drones leren ze de absolute beginners veilig vliegen. Laat je onderdompelen in de wereld van de drones, de technologie, de wetgeving,… Bij goed weer geven we een demovlucht buiten en racen we FPV (First Person View) binnen.

Geprikkeld door drones? Interesse om een opleiding tot drone-piloot te volgen? Dan is deze sessie zeker iets voor jou!

Wanneer: zondag 28 april van 10u30 tot 12u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (Het Verzonken Kasteel, verdieping -1)
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier.
Eventueel kan je ook inschrijven aan de balie of telefonisch op het nr 051 69 18 00.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.