02-06-2020

Het ondernemersvirus te pakken? Tips tijdens corona voor startende ondernemers

Heb je al een tijdje een lumineus idee om een eigen zaak te starten? Wil je jezelf ontplooien en lonkt het ondernemerschap, maar heb je nog een extra duwtje in de rug nodig? Onze collega Carmen zet enkele tips voor jou op een rijtje.Lees meer

Kalenderdetail

zondag 19 mei 2019
Kennismakers: Roeselare Proper
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Kennismakers: Roeselare Proper

De reeks Kennismakers is een forum van en voor bezoekers van het kenniscentrum ARhus om hun kennis te delen. Heb je zelf een voorstel? Laat het ons weten via info@arhus.be.

Een perfecte oplossing ligt niet voor de hand en het is ongetwijfeld een werk van lange adem. Maar moeten we dan onze ogen sluiten of de andere kant op kijken? Nee, er is geen alibi om niets te ondernemen tegen zwerfvuil en sluikstorten!

Buurtbewoners en voorbijgangers kunnen partners zijn voor een nette omgeving! Als een kwart van onze inwoners dagelijks één stuk zwerfvuil opraapt dan is de ergernis binnenkort opgelost. Raap elke dag één stuk zwerfafval op, maak er een foto van en plaats die op Social Media. Dit werkt aanstekelijk voor iedereen. Recentelijk werd trouwens onze Facebookgroep “Roeselare Proper” gestart om het groeiend probleem van zwerfvuil en sluikstorten blijvend onder de aandacht te brengen.

Tijdens deze kennismaker maak je kennis met de mensen achter de facebookgroep ‘Roeselare Proper’ en krijg je ook een heleboel tips hoe je met een minimale inspanning jouw steentje kan bijdragen aan een proper Roeselare.

I.s.m. Roeselare Proper, de Mooimakers en MIROM.

Wanneer: zondag 19 mei van 11u tot 12u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier.
Eventueel kan je ook inschrijven aan de balie of telefonisch op het nr 051 69 18 00.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.