16-06-2019

VACATURE: medewerker onthaal

Wil je graag aan de slag in een dynamische en innovatieve organisatie? Wil je het gezicht van ARhus zijn om klanten en bezoekers te verwelkomen? Dan is dit jouw kans! ARhus zoekt een enthousiaste medewerker M/V/X voor het onthaalteam. Solliciteren voor deze deeltijdse functie (25u) kan tot en met 16 juni 2019.Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 25 april 2019
Broodje ARhus: David Van de Steen: Overlever van de Bende van Nijvel (VOLZET)
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Broodje ARhus: David Van de Steen: Overlever van de Bende van Nijvel (VOLZET)

Voeding voor je geest tijdens je middagpauze. Een keer per maand komen bevlogen sprekers over de middag in ARhus hun verhaal brengen. Ons succesmenu? Een kom soep en een snede brood, een portie passie en wilskracht, engagement en emotie! - Een initiatief van ARhus i.s.m. Vormingplus MZW.

9 november 1985. De negenjarige David ziet hoe zijn ouders en zusje worden vermoord door de Bende van Nijvel in het Belgische Aalst. Zelf raakte hij zwaargewond.

Het weeskind van toen is intussen zelf vader. In navolging van zijn overleden grootvader probeert hij zich een weg te graven naar de waarheid. Hij praat, vaak voor het eerst, met andere slachtoffers en nabestaanden, politiemensen en rijkswachters, ex-speurders en ex-gangsters. Het levert een reeks exclusieve getuigenissen op.

Zelf getekend door het trauma, helpt David ook andere mensen in het verdriet om hun geliefden en vraagt hij aandacht voor het lot van slachtoffers.

Wanneer: donderdag 25 april 2019 van 12u15 tot 13u15
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (verdieping -1)
Toegangsprijs: €7 (€3,5 met een Vrijetijdspas)
Inschrijven: vóór 23 april via het inschrijvingsformulier. Betalen kan online of aan de deur (maak je keuze op het formulier). Eventueel kan je ook inschrijven aan de balie of telefonisch op het nr 051 69 18 00.


Tip: Blijf je graag op de hoogte van activiteiten bij Vormingplus? Schrijf je dan in voor hun nieuwsbrief via www.vormingplusmzw.be/nieuwsbrief.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.