21-03-2019

Hinder door carnavalstoet

Op zondag 24 maart trekt de 35e Rodenbach carnavalstoet door de straten in het centrum. Dit kan voor enige hinder zorgen als je ons een bezoek wil brengen met de auto. Parking De Munt blijft wel beschikbaar. Lees meer

Kalenderdetail

vrijdag 8 maart 2019
Internationale Vrouwendag: in gesprek met Dalilla Hermans
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Internationale Vrouwendag: in gesprek met Dalilla Hermans

Elien Spillebeen, journaliste en documentairemaakster, en Dalilla Hermans, schrijfster en opiniemaakster, gaan een pittig gesprek aan over de relevantie van Internationale Vrouwendag, over de uitdaging om met elkaar in dialoog te gaan en over beeldvorming en racisme.

I.s.m. de Stad Roeselare, Provincie West-Vlaanderen, Markant, VIVA-SVV, KVLV, OKAN Wereldklasse, OKAN St. Michiel, Fedasil, Mama Kivu en Moeders voor Vrede.

TIP! Ga die middag zeker ook langs op de Lokaalmarkt. Voor de gelegenheid gaat Lokaal de internationale toer op. Proef er tussen 14u en 19u van een divers aanbod om duimen en vingers van af te likken.

Wanneer: vrijdag 8 maart van 19u30 tot 21u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (zaal ARgora, verdieping +0,5)
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier.
Eventueel kan je ook inschrijven aan de balie of telefonisch op het nr 051 69 18 00.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.