21-03-2019

Hinder door carnavalstoet

Op zondag 24 maart trekt de 35e Rodenbach carnavalstoet door de straten in het centrum. Dit kan voor enige hinder zorgen als je ons een bezoek wil brengen met de auto. Parking De Munt blijft wel beschikbaar. Lees meer

Kalenderdetail

woensdag 27 maart 2019
Michael Portzky: Stress en veerkracht bij ouders
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Michael Portzky: Stress en veerkracht bij ouders

Ouderschap gaat vaak gepaard met chronische stress, veerkracht, … complexe termen die alleen maar complexer worden als je wil achterhalen welke invloed ze hebben op lichaam en geest.

Tijdens deze lezing geeft Michael Portzky, klinisch psycholoog en auteur van het boek ‘Veerkracht’, concrete adviezen over grenzen bewaken, preventie en herstel. Tips die echt kunnen helpen.

I.s.m. CM Roeselare-Tielt

Wanneer: woensdag 27 maart van 19u30 tot 21u30
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (ARgora, verdieping +0,5)
Toegangsprijs: €2 (€1 met een Vrijetijdspas)
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier. Betalen kan online of aan de deur (maak je keuze op het formulier). Eventueel kan je ook inschrijven aan de balie of telefonisch op het nr 051 69 18 00.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.