23-04-2019

Onder de loep: Europa

Op 9 mei vieren we Europadag. Even later, op 26 mei, trekken we naar de stembus voor de verkiezingen. We brengen niet enkel onze stem uit voor Vlaanderen (regionaal) en België (federaal), maar ook voor het Europees Parlement. Daarnaast is het ook een spannende periode voor de EU, met de brexit. Hoe zit dat nu precies? Wat ís Europa eigenlijk, wat doet de Europese Unie? Met deze onder de loep wijzen we je de weg (ook op kindermaat!).

Kalenderdetail

zaterdag 23 maart 2019
Verteltheatervoorstelling: Beste vrienden voor ... altijd?
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Verteltheatervoorstelling: Beste vrienden voor ... altijd?

Vrienden maken leer je als kind en soms hou je die een leven lang. Wat zou een leven zijn zonder je vrienden? Hartsvriendinnen, BFF, bloedbroeders, maten, makkers, soulmates, we hebben vrienden in alle geuren en kleuren.

Hoeveel echte vrienden kan je eigenlijk hebben? Online en offline? Digitale vrienden? Vriendschap op de sociale media, bestaat dat? Herken je echte vrienden, in nood? Allemaal vragen waar we een antwoord op zoeken tijdens de Best Friends Forever datingshow van Francesco D'Amigo, de vriendschapswizard met een vijsje los.

Beste vrienden voor...altijd is een entertainende, interactieve en grappige verteltheatervoorstelling over de betekenis, het belang en de impact van vriendschap op ons leven.

I.s.m. Studio Gekko, i.h.k.v. de Jeugdboekenmaand.

Wanneer: zaterdag 23 maart 2019 van 14u tot 15u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (verdieping 1, atelier 1)
Doelgroep: voor 6+ en (groot)ouders.
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier.
Eventueel kan je ook inschrijven aan de balie of telefonisch op het nr 051 69 18 00.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

vlieg Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.