21-03-2019

Hinder door carnavalstoet

Op zondag 24 maart trekt de 35e Rodenbach carnavalstoet door de straten in het centrum. Dit kan voor enige hinder zorgen als je ons een bezoek wil brengen met de auto. Parking De Munt blijft wel beschikbaar. Lees meer

Kalenderdetail

zaterdag 23 maart 2019
Verteltheatervoorstelling: Beste vrienden voor ... altijd?
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Verteltheatervoorstelling: Beste vrienden voor ... altijd?

Vrienden maken leer je als kind en soms hou je die een leven lang. Wat zou een leven zijn zonder je vrienden? Hartsvriendinnen, BFF, bloedbroeders, maten, makkers, soulmates, we hebben vrienden in alle geuren en kleuren.

Hoeveel echte vrienden kan je eigenlijk hebben? Online en offline? Digitale vrienden? Vriendschap op de sociale media, bestaat dat? Herken je echte vrienden, in nood? Allemaal vragen waar we een antwoord op zoeken tijdens de Best Friends Forever datingshow van Francesco D'Amigo, de vriendschapswizard met een vijsje los.

Beste vrienden voor...altijd is een entertainende, interactieve en grappige verteltheatervoorstelling over de betekenis, het belang en de impact van vriendschap op ons leven.

I.s.m. Studio Gekko, i.h.k.v. de Jeugdboekenmaand.

Wanneer: zaterdag 23 maart 2019 van 14u tot 15u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (verdieping 1, atelier 1)
Doelgroep: voor 6+ en (groot)ouders.
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier.
Eventueel kan je ook inschrijven aan de balie of telefonisch op het nr 051 69 18 00.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

vlieg Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.