16-06-2019

VACATURE: medewerker onthaal

Wil je graag aan de slag in een dynamische en innovatieve organisatie? Wil je het gezicht van ARhus zijn om klanten en bezoekers te verwelkomen? Dan is dit jouw kans! ARhus zoekt een enthousiaste medewerker M/V/X voor het onthaalteam. Solliciteren voor deze deeltijdse functie (25u) kan tot en met 16 juni 2019.Lees meer

Kalenderdetail

zondag 28 april 2019
Kennismakers Jr.: Vroedvrouw Emily op bezoek
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Kennismakers Jr.: Vroedvrouw Emily op bezoek

Emily Rosseel is vroedvrouw bij AZ Delta. Dagelijks begeleidt ze aanstaande moeders bij de zwangerschap en bevalling van hun kindje. Ook de dagen na de geboorte staat ze paraat om mama en baby te ondersteunen en te verzorgen.

Wil jij ook horen wat zij dan allemaal doet? Kom dan zeker luisteren naar haar verhaal. Emily brengt ook heel wat spulletjes mee om te ontdekken.

Na de workshop kan je nog heel de maand mei een babypop verzorgen volgens de regels van de vroedvrouw (verluieren, naveltje verzorgen, neusje en oortjes schoonmaken). Zo word je later vast een megamama of -papa! Je ontvangt van ons dan ook een Megamama diploma van Mama Baas. Dit diploma kan je eventueel versieren voor je eigen mama (moederdagtip!).

Wanneer: zondag 28 april 2019 van 11u tot 12u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (verdieping +1, atelier 1)
Doelgroep: kinderen van 9 tot 12 jaar (max 15 kinderen)
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: vóór 26 april via het inschrijvingsformulier.
Eventueel kan je ook inschrijven aan de balie of telefonisch op het nr 051 69 18 00.

Voor kinderen van 9 tot 12 jaar heeft ARhus de reeks ‘Kennismakers Jr.’. Tijdens deze interactieve lezingen op zondagvoormiddag vertellen creatieve talenten over hun passie en gaan de kinderen ook zelf aan het werk.

TIP: Wil je rond het thema van Kennismakers Junior creatief aan de slag? Neem een kijkje in de workshophoek op verdieping +2 van ARhus De Munt. Een leuke gratis doe-tip voor kinderen vanaf 7 jaar, doorlopend tijdens de openingsuren.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

 

vlieg Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.