20-04-2019

Sluitingsdagen Paasweekend

ARhus is gesloten op zondag 21 april (Pasen) en maandag 22 april (Paasmaandag). Op dinsdag 23 april ontvangen we jullie graag terug!Lees meer

Kalenderdetail

dinsdag 30 april 2019
Rodenbach Stadskroegentocht in het ARhus Café met optreden Just Born
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Rodenbach Stadskroegentocht in het ARhus Café met optreden Just Born

Naar jaarlijkse traditie is er tijdens de Winkelnacht in Roeselare ook de Rodenbach Stadskroegentocht. Goed nieuws: na een jaartje afwezigheid (wegens de werken) is het ARhus Café opnieuw opgenomen in het parcours! Dertien muziekgroepen geven vanaf 21 uur op evenveel locaties in het stadscentrum het beste van zichzelf.

In het ARhus Café kan je een gratis optreden meepikken van ‘Just Born’. Een rockgroep uit hartje Aalst. Just Born speelde begin jaren ’70 de pannen van het dak in de hitparades, maar hield dan een lange pauze. Muzikaal bloed kruipt waar het niet gaan kan en sinds 2012 staat de groep weer op het podium met oude hits, nieuw werk en covers van Prince, Billy Idol, Dire Straits, U2, … Kortom: ambiance verzekerd! Dus kom tussen 21u en 1u langs in ons ARhus Café: ‘Just Born’ zorgt voor de muziek, wij voor de nodige dranken en versnaperingen (én lichtspektakel op De Munt!), en jullie voor het aangename gezelschap!

Wanneer: dinsdag 30 april van 21u tot 1u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare
Kostprijs: gratis optreden van Just Born
Inschrijven: niet nodig