15-08-2019

Vakantieuitlening

Ga zorgeloos je vakantie tegemoet met je uitgeleende boeken of cd's. De meeste materialen kan je tijdens de zomervakantie immers vijf weken houden in plaats van drie.Lees meer

Kalenderdetail

dinsdag 30 april 2019
'Magic' Winkelnacht
plein De Munt, Roeselare
'Magic' Winkelnacht

Op dinsdag 30 april is het weer Winkelnacht in Roeselare. Magic Winkelnacht! Dat betekent shoppen met kortingen, acties, promo’s ... Kortom: sfeer en gezelligheid troef, ook mede dankzij de Rodenbach Stadskroegentocht (hét moment om het vernieuwde ARhus Café te (her)ontdekken!).

De Winkelnacht wordt dit jaar ondergedompeld in een sfeer van ‘Magie en Verwondering’. Naast de winkels die open zijn tot 22u (!) zijn er ook tal van randactiviteiten in het stadscentrum. Ook De Munt doet mee! Zo is er in de vooravond een optreden van dansgroep Hypnosis. En eenmaal de duisternis valt, wordt het plein De Munt ondergedompeld in een betoverend lichtspektakel.

Samen met de Roeselaarse licht- en videokunstenaar Alexander Stragier (de man achter Limen Visual), De Munt Roeselare en de buurtbewoners slaat ARhus de handen in elkaar om een unieke, interactieve lichtinstallatie op te bouwen die het plein De Munt in een magische sfeer doet baden… Centraal op De Munt zal een piano staan. Wanneer die bespeeld wordt, zal er zich een heus lichtspektakel ontrollen, op de tonen van de muziek. Kom dus zeker eens langs wanneer de duisternis valt en geniet van dit unieke spektakel!

Met steun van projectontwikkelaar De Munt CBS Invest

Wanneer: dinsdag 30 april, start vanaf 20u30 à 21u, voorziene einde om 23u30
Waar: plein De Munt, Roeselare
Kostprijs: gratis
Inschrijven: niet nodig

Lees meer over de Winkelnacht