17-06-2019

Verkeersmaatregelen tijdens de Batjes

Centrum Roeselare maakt zich op voor de Batjes van vrijdag 21 t.e.m. maandag 24 juni. Voor auto's gelden dan bijzondere verkeersmaatregelen. Maar geen nood: op zaterdag en zondag kan je gratis de bus op in Roeselare. ARhus De Munt en Parking De Munt blijven bereikbaar met de wagen.Lees meer

Kalenderdetail

maandag 1 juli 2019 - woensdag 3 juli 2019
ARgonautjes XL: mini kamp in ARhus
ARhus, De Munt 8, Roeselare
ARgonautjes XL: mini kamp in ARhus

Wist je dat ARhus niet zomaar bibliotheek is waar je boeken, strips, films, muziek en games kunt lenen? In ARhus gonst het van de activiteiten en delen we dagelijks weetjes met onze bezoekers. Daarom noemen we ARhus ook een open kenniscentrum. Omdat we lang niet alles zelf weten, werkt ARhus samen met Weetjes-experts. Zo leren we ook zelf elke dag een beetje bij.

Wordt een imker wel eens door een bij geprikt? Kan je insecten met kriebelpoten ook echt eten? Wil je zelf een moestuin aanleggen of een leuk insectenhotel bouwen om de natuur een handje te helpen? Benieuwd of er een uitvinder of wetenschapper in je schuilt? Laat je inspireren door onze experts en wordt een ARgonaut XL! En of je goede benen hebt, ontdek je in KOERS of tijdens een megacoole workshop urban street dance.

Een kamp van ARhus in samenwerking met Zorgbedrijf Roeselare, hogeschool VIVES, MSKA Roeselare, KOERS. Museum van de Wielersport, De Mandelbie en Tuinhier Roeselare.

Wanneer: mini kamp in ARhus op 1, 2 en 3 juli. Telkens van 9u tot 16u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (verzamelen aan het onthaal)
Leeftijd: voor kinderen van 9 tot 12 jaar
Kostprijs: €5 (Vrijetijdspas: €2,5)
Inschrijven: inschrijven via Zapper vanaf 8 juni om 9u (maximum 15 deelnemers)
Zelf picknick meebrengen

 

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

vlieg Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.