23-10-2020

ARhus is gesloten op 1 en 11 november

Verder houden we ook in november de huidige openingsuren aan.Lees meer

Kalenderdetail

dinsdag 5 november 2019
Herstelacademie: De kracht van mijn signaleringsplan
CC Het Perron, Fochlaan 1, 8900 Ieper
Herstelacademie: De kracht van mijn signaleringsplan

Signaleringsplannen zijn geen toverstafjes, maar wat kunnen we er dan wel van verwachten? Wat heb ik nodig in een werkbaar signaleringsplan? Welke impact hebben mijn verwachtingen op mijn signaleringsplan? Samen met een ervaringsdeskundige en een professional gaan we in groep aan de slag om te sleutelen aan een signaleringsplan dat echt werkt!

Begeleiding door Kelly Hoebeke en Isabelle Vannieuwenhuyse

I.s.m. Kwadraat Netwerk Geestelijke Gezondheid Midden-West-Vlaanderen en Vormingplus MZW.

Wanneer: op dinsdag 5/11, 12/11, 19/11 en 26/11, telkens van 13u30 tot 15u30
Waar: CC Het Perron, Fochlaan 1, 8900 Ieper
Toegangsprijs: €20 voor de hele reeks
Meer info en inschrijven: via het inschrijvingsformulier.


Als kenniscentrum zet ARhus volop in op gezondheid in al haar vormen. We staan garant voor kwaliteitsvolle en betrouwbare informatie, en werken daarvoor samen met heel wat lokale gezondheidsorganisaties. Zo is ARhus onder meer partner in de Herstelacademie, die in september 2019 in onze regio van start gaat.

Een Herstelacademie organiseert cursussen rond allerlei thema’s gerelateerd aan psychische kwetsbaarheid: het leren zinvol invullen van je vrije tijd, de eerste stappen (terug)zetten naar werk, een lees- en doegroep rond het boek ‘Kracht van kwetsbaarheid’ van Brené Brown, ... Elke sessie wordt gegeven in duo, door iemand met ervaringskennis en iemand met professionele kennis over het thema. Iedereen is welkom! Meer info op www.arhus.be/herstelacademie.


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring