12-01-2021

Bepaal mee de publiekswinnaar JUNIOR STADSDICHTER 2021

In Roeselare gaan we voor de vijfde keer op rij op zoek naar een nieuwe, jonge, Junior Stadsdichter voor de editie 2021. Een project van ARhus en Stad Roeselare. Onze jury selecteerde een top vier uit de maar liefst 319 ingezonden gedichten, alsook wie de winnaar wordt. Maar, hiermee is de wedstrijd nog niet afgelopen. Jij kan mee bepalen wie de publieksprijs Junior Stadsdichter #VANRSL 2021 in de wacht sleept! Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 13 februari 2020
Dokter Dirk Avonts: Onze luchtkwaliteit, hoe zit het ermee?
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Dokter Dirk Avonts: Onze luchtkwaliteit, hoe zit het ermee?

Dokter Dirk Avonts is wetenschapper en werkte mee aan de gezondheidsstudie rond de overkapping van de Antwerpse Ring. Hij schreef ook het boek ‘Grote vragen over fijn stof’. Dirk Avonts komt toelichting geven over de impact van fijn stof op onze gezondheid. Uiteraard bekijken we ook wat we zelf kunnen doen om de uitstoot van fijn stof te verminderen. Tip: start door die avond met de fiets of te voet naar ARhus te komen.

We sluiten de avond af met een luchtkwaliteitsdebat met schepen Michèle Hostekint, dr. Hannelore Bode en Jens Van Roey. De initiatiefnemers van ‘Meer bomen in Roeselare’ zullen er zijn. Jij ook?

I.s.m. CM Roeselare-Tielt.

Wanneer: donderdag 13 februari 2020 van 19u30 tot 21u30
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare 
Toegangsprijs: € 3 (€ 1,5 met een vrijetijdspas of European Disability Card)
Inschrijven
: vanaf 6 januari via het online inschrijvingsformulier.
Betalen kan online of aan de deur (maak je keuze op het formulier). Eventueel kan je ook inschrijven aan de balie of telefonisch op het nr 051 69 18 00.


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.