19-10-2020

Samen studeren op zaterdag

Scholieren en studenten die niet thuis of op school terecht kunnen om te studeren, zijn op zaterdag welkom in ARhus voor een rustige werkplek. Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 13 februari 2020
Dokter Dirk Avonts: Onze luchtkwaliteit, hoe zit het ermee?
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Dokter Dirk Avonts: Onze luchtkwaliteit, hoe zit het ermee?

Dokter Dirk Avonts is wetenschapper en werkte mee aan de gezondheidsstudie rond de overkapping van de Antwerpse Ring. Hij schreef ook het boek ‘Grote vragen over fijn stof’. Dirk Avonts komt toelichting geven over de impact van fijn stof op onze gezondheid. Uiteraard bekijken we ook wat we zelf kunnen doen om de uitstoot van fijn stof te verminderen. Tip: start door die avond met de fiets of te voet naar ARhus te komen.

We sluiten de avond af met een luchtkwaliteitsdebat met schepen Michèle Hostekint, dr. Hannelore Bode en Jens Van Roey. De initiatiefnemers van ‘Meer bomen in Roeselare’ zullen er zijn. Jij ook?

I.s.m. CM Roeselare-Tielt.

Wanneer: donderdag 13 februari 2020 van 19u30 tot 21u30
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare 
Toegangsprijs: € 3 (€ 1,5 met een vrijetijdspas of European Disability Card)
Inschrijven
: vanaf 6 januari via het online inschrijvingsformulier.
Betalen kan online of aan de deur (maak je keuze op het formulier). Eventueel kan je ook inschrijven aan de balie of telefonisch op het nr 051 69 18 00.


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.