03-04-2020

ARhus sluit - Preventieve maatregelen tegen het coronavirus

Om de gezondheid van al onze bezoekers en medewerkers te beschermen en de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, sluiten alle afdelingen van ARhus, het ARhus Café en het HACKpand de deuren tot en met zondag 5 april. Maar virtueel blijft ARhus open! Volg ARhus Roeselare op Facebook, Instagram en op deze site voor tips en updates. Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 7 mei 2020
Preventie en screening van baarmoederhalskanker
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Preventie en screening van baarmoederhalskanker

Wat is kanker? Hoe snel groeit een baarmoederhalskanker?

En wat is het bevolkingsonderzoek? Op deze en nog veel andere vragen krijg je een antwoord tijdens de infosessie baarmoederhalskankeropsporing.

Op een boeiende en vooral begrijpelijke manier vertelt dokter Uyttersprot je alles wat je wil weten over baarmoederhalskanker en wat je zelf kan doen om de ziekte te voorkomen. Je kan ook zelf vragen stellen. Een avond voor alle vrouwen, jong en oud.

P.S.: Ook na de menopauze is het belangrijk te blijven deelnemen aan het bevolkingsonderzoek. Je hoort er alles over op de avond zelf.

I.s.m. CM Roeselare-Tielt.

Wanneer: donderdag 7 mei 2020 van 19u30 tot 21u30
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare 
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven
: via het online inschrijvingsformulier.
Eventueel kan je ook inschrijven aan de balie of telefonisch op het nr 051 69 18 00.


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.