03-04-2020

ARhus sluit - Preventieve maatregelen tegen het coronavirus

Om de gezondheid van al onze bezoekers en medewerkers te beschermen en de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, sluiten alle afdelingen van ARhus, het ARhus Café en het HACKpand de deuren tot en met zondag 5 april. Maar virtueel blijft ARhus open! Volg ARhus Roeselare op Facebook, Instagram en op deze site voor tips en updates. Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 23 april 2020
Broodje ARhus: Cynrik De Decker schetst het turbulente verhaal van Sabena
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Broodje ARhus: Cynrik De Decker schetst het turbulente verhaal van Sabena

Voeding voor lichaam en geest tijdens je middagpauze. Bevlogen sprekers komen over de middag in ARhus hun verhaal brengen. Ons succesmenu? Een kom soep met brood, een portie passie en wilskracht, engagement en emotie. - Een initiatief van ARhus i.s.m. Vormingplus MZW.

Doorheen de twintigste eeuw vliegt Sabena als vaandeldrager van de Belgische natie. Het logo schittert boven Afrikaanse wouden, de Atlantische Oceaan en de Zuidpool. Via steun aan de geallieerden tijdens de oorlog, expedities en spectaculaire reddingsoperaties houdt Sabena de eer en de belangen van het land hoog. De sierlijke S op de staart staat al die tijd voor Service, steeds met de modernste vloot.

Maar de kroniek telt ook zwarte bladzijden: dramatische ongevallen, dubieuze wapenleveringen, mysterieuze missies, internationaal terrorisme, rode cijfers en een omstreden faillissement.

Luchtvaartexpert Cynrik De Decker wekt de bedrijfsgeschiedenis tot leven met avontuurlijke getuigenissen.

Wanneer: donderdag 23 april 2020 van 12u15 tot 13u15
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare
Toegangsprijs: €7 (€3,5 met een vrijetijdspas of European Disability Card), inclusief soep en snede brood
Inschrijven: via het online inschrijvingsformulier (vóór 21 april om 12u). Betalen kan online of aan de deur (maak je keuze op het formulier). Eventueel kan je ook inschrijven aan de balie of telefonisch op het nr 051 69 18 00.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.