03-04-2020

ARhus sluit - Preventieve maatregelen tegen het coronavirus

Om de gezondheid van al onze bezoekers en medewerkers te beschermen en de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, sluiten alle afdelingen van ARhus, het ARhus Café en het HACKpand de deuren tot en met zondag 5 april. Maar virtueel blijft ARhus open! Volg ARhus Roeselare op Facebook, Instagram en op deze site voor tips en updates. Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 30 april 2020
Rodenbach Stadskroegentocht: Dust (UITGESTELD)
ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
Rodenbach Stadskroegentocht: Dust (UITGESTELD)

UITGESTELD

Naar jaarlijkse traditie is er tijdens de Winkelnacht in Roeselare ook de Rodenbach Stadskroegentocht. Dertien muziekgroepen geven vanaf 21 uur op evenveel locaties in het stadscentrum het beste van zichzelf.

In het ARhus Café kan je een gratis optreden meepikken van 'Dust'. Dust is een stevige coverband met ongeveer een kwarteeuw podiumervaring. Ze bestaan uit stuk voor stuk mensen met een grote liefde voor muziek en brengen een waaier van meesterwerken. Een bloemlezing uit het grote sprookjesboek van de rock- en popmuziek. Bovendien bevat iedere cover de typische trekjes die deze songs groot en heel populair hebben gemaakt.

Kortom: ambiance verzekerd! Dus kom tussen 21u en 1u langs in ons ARhus Café: Dust zorgt voor de muziek, wij voor de nodige dranken en versnaperingen en jullie voor het aangename gezelschap!

Wanneer: donderdag 30 april 2020 vanaf 21u tot 1u UITGESTELD!!!!!!!
Waar: ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
Toegangsprijs: optreden is gratis
Inschrijven: niet nodig

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring