27-09-2020

VACATURE Coördinator publieksdiensten M/V/X

Blink je uit in klantgerichtheid en coördineren? Kan jij een team enthousiasmeren en motiveren? Heb je affiniteit met of interesse in de brede Roeselaarse regio en onze sector? Zit innoveren en verbinden in je DNA? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die wij zoeken!Lees meer

Kalenderdetail

zaterdag 10 oktober 2020
Digidokter online: Je gezondheid binnen handbereik met het Zorgportaal van AZ Delta
online
Digidokter online: Je gezondheid binnen handbereik met het Zorgportaal van AZ Delta

Ook binnen de gezondheidssector wordt er volop ingezet op het digitale verhaal. Ziekenhuizen investeren volop in hun dienstverlening, fysiek maar zeker ook digitaal. Zo lanceerde ook AZ Delta recent hun gloednieuwe Zorgportaal.

Maak tijdens deze Digidokter kennis met het Zorgportaal, het digitale patiëntendossier van AZ Delta. Tijdens deze sessies leggen we je stap voor stap uit wat dit Zorgportaal, te raadplegen via mijn.azdelta.be, voor jou kan betekenen.

Alvast een greep uit het aanbod:

  • online afspraken maken buiten de openingsuren van het secretariaat
  • een overzicht krijgen van operaties en afspraken
  • laboratorium- en onderzoeksresultaten inzien
  • informatiefolders inkijken
  • het dossier inkijken van jouw kind of van een familielid/kennis als vertrouwenspersoon na eenmalige aanvraag
  • brieven en documenten voor de huisarts bekijken
  • een videoraadpleging met je arts

Inloggen op het Zorgportaal, mijn.azdelta.be, kan via je elektronische identiteitskaart en een kaartlezer of via de handige ‘itsme’-app. Ook het aanmeldingsproces wordt tijdens deze sessie haarfijn toegelicht.

Tijdens deze webinar kan je in het chatvenster terecht met al je digitale vragen! Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier.

I.s.m. Vormingplus MZW en AZ Delta

Promofilmpje:

 

Wanneer: zaterdag 10 oktober 2020 van 10u15 tot 12u15
Waar: online. We informeren je via mail hoe je kunt inloggen op de online lezing.
Kostprijs: gratis
Inschrijven: vóór vrijdag 9 oktober om 12u via het online inschrijvingsformulier

Goed om te weten: Zorg dat je erbij bent, want je kan de sessie enkel dan volgen. De online lezing zal achteraf niet meer beschikbaar zijn.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring