27-09-2020

VACATURE Coördinator publieksdiensten M/V/X

Blink je uit in klantgerichtheid en coördineren? Kan jij een team enthousiasmeren en motiveren? Heb je affiniteit met of interesse in de brede Roeselaarse regio en onze sector? Zit innoveren en verbinden in je DNA? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die wij zoeken!Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 12 november 2020
Geen water uit de kraan? Wat brengt de toekomst? door Prof. Patrick Willems
online
Geen water uit de kraan? Wat brengt de toekomst? door Prof. Patrick Willems

In 2019 kenden wij de heetste dagen sinds de waarnemingen in ons land en de zomer van 2018 was één van de droogste. Ook dit voorjaar was het uitzonderlijk droog. Vlaanderen is erg kwetsbaar voor dergelijke extreme weersomstandigheden door onze hoge bevolkingsdichtheid en urbanisatiegraad. Wij zijn in Noordwest Europa de regio met de hoogste waterstress. Bovendien zorgt de klimaatverandering voor zorgwekkende evoluties.

Maar hoe verandert het klimaat in Vlaanderen nu precies? En wat zijn de gevolgen? Meer watertekorten? Meer wateroverlast? En wat is de invloed van de toenemende urbanisatie? Moeten en/of kunnen wij ons aanpassen? 

   I.s.m. Vormingplus MZW

Wanneer: donderdag 12 november 2020 van 14u tot 15u
Waar: online. We informeren je via mail hoe je kunt inloggen op de online lezing.
Kostprijs: gratis
Inschrijven: via het online inschrijvingsformulier, voor 9 november om 12u.

Goed om te weten: Zorg dat je erbij bent, want je kan de sessie enkel dan volgen. De online lezing zal achteraf niet meer beschikbaar zijn.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring