27-09-2020

VACATURE Coördinator publieksdiensten M/V/X

Blink je uit in klantgerichtheid en coördineren? Kan jij een team enthousiasmeren en motiveren? Heb je affiniteit met of interesse in de brede Roeselaarse regio en onze sector? Zit innoveren en verbinden in je DNA? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die wij zoeken!Lees meer

Kalenderdetail

zaterdag 14 november 2020
Digidokter online: Mobiele data (4G) optimaal benutten
online
Digidokter online: Mobiele data (4G) optimaal benutten

Vrijheid, blijheid. Sinds de fenomenale opgang van smartphones verwachten we altijd en overal online te zijn. En de techniek achter mobiele data evolueert mee aan een verschroeiend tempo: na 3G en 4G is nu het 5G-tijdperk (voorzichtig) ingezet.

Welke mogelijkheden zijn er om mijn smartphone thuis, onderweg of op m’n vakantiebestemming met het internet te verbinden? Wat is precies het verschil tussen wifi en mobiele data? Kan ik mijn data-abonnement ook delen met verschillende toestellen, zoals dat bij wifi het geval is? Hoeveel datavolume heb ik eigenlijk nodig? Wat zijn de risico's van openbare hotspots? Gelden dezelfde risico's bij het gebruik van Wi-Free (Telenet) of voor FON (Proximus)? En hoe kan ik het best surfen in het buitenland, zonder een gepeperde factuur in mijn bus te ontvangen? Op al deze vragen krijg je een antwoord tijdens deze lezing/demo.

Tijdens deze online lezing kan je in het chatvenster terecht met al je digitale vragen! Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier.

I.s.m. Vormingplus MZW

Wanneer: zaterdag 14 november 2020 van 10u15 tot 12u15
Waar: online. We informeren je via mail hoe je kunt inloggen op de online lezing.
Kostprijs: gratis
Inschrijven: vóór 13/11 om 12u via het online inschrijvingsformulier

Goed om te weten: Zorg dat je erbij bent, want je kan de sessie enkel dan volgen. De online lezing zal achteraf niet meer beschikbaar zijn.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring