27-09-2020

VACATURE Coördinator publieksdiensten M/V/X

Blink je uit in klantgerichtheid en coördineren? Kan jij een team enthousiasmeren en motiveren? Heb je affiniteit met of interesse in de brede Roeselaarse regio en onze sector? Zit innoveren en verbinden in je DNA? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die wij zoeken!Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 29 oktober 2020
Ik ben Hassan, ondernemer van mijn leven.
online
Ik ben Hassan, ondernemer van mijn leven.

"De jongste ondernemer van het land", zo luidden de krantenkoppen over Hassan Al Hilou. Hij was nog maar vijftien jaar en stampte zijn eerste onderneming uit de grond. Tijdens zijn toespraak neemt de ambitieuze durfal je mee naar zijn roots. Hij geeft je een eerlijke en intieme kijk op waar hij vandaan komt: van zijn eerste herinneringen aan zijn kindertijd in Nederland, naar zijn jeugd in Molenbeek en uiteindelijk zetelend in de raad van bestuur van verschillende bedrijven.

Het levensverhaal van Hassan Al Hilou is uniek en inspirerend. Als jongste zoon van Irakese vluchtelingen weet hij maar al te goed hoe diversiteit en armoede een rem kunnen zijn op je ontwikkeling. Maar Hassan weigerde zijn ambities in te tomen. Van jongs af aan nam hij de regie van zijn leven in handen en werkte hij doelbewust aan het waarmaken van zijn dromen.

Hassan gelooft in durf en daadkracht. Een succesvol ondernemer word je met vallen en opstaan, maar vooral met doorzettingsvermogen. In zijn toespraak deelt Hassan de valkuilen die hij onderweg tegenkwam en de lessen die hij daaruit leerde. Hassan Al Hilou beklijft en laat je achter met een gevoel van engagement en inspiratie.

Tijdens deze online lezing kan je in het chatvenster terecht met al je vragen! Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier.

Programma:

  • 19u30 – 20u30: online lezing, gevolgd door vraag & antwoord-moment
  • 20u30 – 21u30: virtueel netwerkmoment

I.s.m. SIREE

Wanneer: donderdag 29 oktober 2020 van 19u30 tot 21u30
Waar: online. We informeren je via mail hoe je kunt inloggen op de digitale lezing.
Kostprijs: gratis
Inschrijven: vóór 29/10 om 12u via het online inschrijvingsformulier

Goed om te weten: Zorg dat je erbij bent, want je kan de sessie enkel dan volgen. De online lezing zal achteraf niet meer beschikbaar zijn.

Heb jij net als Hassan niet-Belgische roots en droom je van een eigen zaak?

Via het SIREE-project helpt ARhus startende ondernemers. Je krijgt nuttige info en gratis begeleiding door een ervaren mentor. Kom op intake bij Siska om je idee voor te stellen (siska.pannecoucke@arhus.be) of surf naar www.arhus.be/siree voor meer info.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring