12-01-2021

Bepaal mee de publiekswinnaar JUNIOR STADSDICHTER 2021

In Roeselare gaan we voor de vijfde keer op rij op zoek naar een nieuwe, jonge, Junior Stadsdichter voor de editie 2021. Een project van ARhus en Stad Roeselare. Onze jury selecteerde een top vier uit de maar liefst 319 ingezonden gedichten, alsook wie de winnaar wordt. Maar, hiermee is de wedstrijd nog niet afgelopen. Jij kan mee bepalen wie de publieksprijs Junior Stadsdichter #VANRSL 2021 in de wacht sleept! Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 11 februari 2021
Over geld: financiële tips en tricks
online
Over geld: financiële tips en tricks

Is het soms aftellen tot je loon of uitkering op je bankrekening verschijnt? Je aarzelt om in de postbus te kijken om maar niet die zoveelste factuur te zien binnenkomen? Je partner is (tijdelijk) werkloos en je hebt het gevoel dat er geen ruimte meer is om ook soms leuke dingen te doen? Geen idee hoe dat loon zo snel verdwijnt?

Herkenbaar? Een eerder nieuw, of bekend gevoel? Je bent niet alleen. Voor steeds meer mensen lukt het niet meer om rekeningen (tijdig) te betalen en de financiën op orde te houden. Het vinden van een weg uit die financiële chaos lukt niet. Dan bestaat er zoiets als een budgetcoach om je te helpen, aanvullend én anders dan de traditionele hulpverlener.

We nemen je mee naar de praktijk van Bert Wastijn, een coach die ook rond deze thematiek werkt. Na een korte intro over het ‘wat en hoe van budgetcoaching’, ontdek je in de sessie welke tools Bert gebruikt om inzicht te krijgen op je budget. Ontdek hoe je zelf meer vat krijgt op wat maandelijks op je bankrekening gebeurt. Welke prioriteiten belangrijk zijn en waarom je bepaalde geldkeuzes ‘beter' wel of niet maakt.

Je wordt mee uitgenodigd zelf na te denken, aan de slag te gaan en je vragen te stellen aan iemand die hier als coach mee aan de slag gaat.

Wanneer: op donderdag 11 februari 2021 van 19u tot 20u
Waar
: online
Kostprijs: gratis
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier

Vragen? Tijdens de online lezing kan je in het chatvenster terecht met al je vragen. Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit vragenformulier.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring