12-01-2021

Bepaal mee de publiekswinnaar JUNIOR STADSDICHTER 2021

In Roeselare gaan we voor de vijfde keer op rij op zoek naar een nieuwe, jonge, Junior Stadsdichter voor de editie 2021. Een project van ARhus en Stad Roeselare. Onze jury selecteerde een top vier uit de maar liefst 319 ingezonden gedichten, alsook wie de winnaar wordt. Maar, hiermee is de wedstrijd nog niet afgelopen. Jij kan mee bepalen wie de publieksprijs Junior Stadsdichter #VANRSL 2021 in de wacht sleept! Lees meer

Kalenderdetail

maandag 22 februari 2021 - vrijdag 26 februari 2021
Rust break @de klas
online
Rust break @de klas

Klassen lager onderwijs kunnen van 22 tot 26 februari elke dag deelnemen aan een korte break in de vorm van een meditatiemoment. Dit gebeurt via een korte les op het smartboard.

Zo wordt tijdens die week consequent ingezet op een rustmoment en willen we scholen en leerkrachten stimuleren om dit structureel in te bouwen. Ondersteuning kan achteraf via lestips en aanbod materialen.

Leerlingen proeven van meditatie en kunnen geleid worden naar een vast aanbod in Roeselare.

Scholen tekenen in en krijgen iedere dag een yoga-opname in de week van 22-26/02. Dit gebeurt via een link die elke dag om 8u doorgestuurd wordt. Zo kunnen leerkrachten dit inplannen in hun lesschema.

 

Wanneer: van 22 t.e.m. 26 februari 2021
Waar: online
Doelgroep: leerlingen lager onderwijs
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: via een link die hier binnenkort zal verschijnen

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

vlieg Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.