02-04-2021

Sluitingsdagen in april en mei

ARhus is gesloten op paasmaandag 4 april en op 1,13,23,24 mei. Onze sluitingsdagen vind je steeds terug op www.arhus.be/sluitingsdagen of via de openingsuren op deze site. Voor wie materialen moet terugbrengen hebben we enkele tips. Lees meer

Kalenderdetail

dinsdag 2 maart 2021
Infosessie groepsaankopen energie
online
Infosessie groepsaankopen energie

Af en toe vind je ze wel terug in je brievenbus of mailbox: advertenties voor groepsaankopen. Stroom, aardgas, zonnepanelen of pellets, het kan allemaal in de vorm van een groepsaankoop en volgens de advertentie is het ook nog eens stukken goedkoper.

Maar wat is dat nu zo een groepsaankoop? Hoe werkt het? Moet je zelf op zoek naar groepsleden? Is het wel betrouwbaar? En is het wel zoveel goedkoper zoals de advertentie beweert, en hoe kan dat? Of is het enkel voor leden van een bepaalde groep of partij?

Allemaal vragen die misschien opkomen bij het lezen van zo’n advertentie.

Tijdens deze gratis, online infosessie krijg je glashelder uitgelegd wat zo’n groepsaankoop nu precies inhoudt, hoe het in zijn werk gaat, wat je kan verwachten en welke verhalen over groepsaankopen helemaal verzonnen zijn.

En wie weet bespaar jij binnen enkele maanden een fors stuk op je energiefactuur!

I.s.m. Provincie West-Vlaanderen

Wanneer: op dinsdag 2 maart 2021 van 20u tot 21u
Waar
: online via onze Facebookpagina @ARhus.Roeselare (Weet je niet goed hoe dit werkt? Lees hier de handleiding)
Kostprijs: gratis
Inschrijven: niet nodig

Vragen? Tijdens de online lezing kan je in het chatvenster terecht met al je vragen. Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit vragenformulier.

 

 

© Foto Doenja Lefebure


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan. Voor online lezingen raden we twee schermen of een extra toestel aan, zodat je zowel de tolk als de lezing kunt volgen.