12-01-2021

Bepaal mee de publiekswinnaar JUNIOR STADSDICHTER 2021

In Roeselare gaan we voor de vijfde keer op rij op zoek naar een nieuwe, jonge, Junior Stadsdichter voor de editie 2021. Een project van ARhus en Stad Roeselare. Onze jury selecteerde een top vier uit de maar liefst 319 ingezonden gedichten, alsook wie de winnaar wordt. Maar, hiermee is de wedstrijd nog niet afgelopen. Jij kan mee bepalen wie de publieksprijs Junior Stadsdichter #VANRSL 2021 in de wacht sleept! Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 22 april 2021
Infoavond opvoeden van drukke kinderen
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Infoavond opvoeden van drukke kinderen

Gastactiviteit door Huis van het Kind

Sommige kinderen zijn in vergelijking met hun leeftijdgenoten erg druk. Deze kinderen zijn vaak heel beweeglijk, altijd in de weer, zitten overal op en aan, zijn snel afgeleid en kunnen zich niet lang concentreren. Ze raken vaak in conflicten verzeild, zowel thuis als op school en krijgen algauw het etiket ‘lastig kind’. Als ouder weet je het soms niet meer.

Aan de hand van voorbeelden toont Ilse Dewitte wat werkt en waar je aandacht voor moet hebben bij het opvoeden van drukke kinderen.

Ilse Dewitte is orthopedagoge en kinder- en jeugdtherapeute. Ze is deeltijds werkzaam in het UZ Leuven op de afdeling kinder- en jeugdpsychiatrie. Naast haar privépraktijk geeft ze tal van opleidingen en voordrachten.

Wanneer: 22 april 2021 van 19u30 tot 21u30
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare
Doelgroep: ouders en opvoedingsverantwoordelijken
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: via het formulier van Huis van het Kind

Meer info: via de website van Huis van het Kind, huisvanhetkind@roeselare.be of tel 051 80 59 00.

 

 
@Foto Huis van het Kind

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.