31-12-2021

Vacature: Medewerker infrastructuur m/v/x

Bart, onze sympathieke collega infrastructuur, gaat met pensioen en we zoeken iemand om hem te vervangen. Ben jij een enthousiaste teamplayer en iemand die proactief de juiste prioriteiten stelt? Een handige Harry of Harriette die ons state-of-the-art gebouw in topconditie houdt? Dan is deze job iets voor jou. Solliciteer vóór 1 januari 2022!Lees meer

Kalenderdetail

dinsdag 9 maart 2021
Infosessie energieleveranciers vergelijken
online
Infosessie energieleveranciers vergelijken

We kennen ze allemaal: de advertenties van energieleveranciers waarbij de kortingen je om de oren vliegen. Alles wordt in het werk gesteld om je over te doen stappen naar een andere leverancier, want die is naast goedkoper ook nog eens groener, of nog beter: ‘van bij ons’!

Je hoorde misschien al over mensen die overgestapt zijn en nu meer dan €200 per jaar op hun energiefactuur besparen. Maar klopt dat wel allemaal? Kan je effectief een goede zaak doen door te veranderen van energieleverancier? En is het sop de kolen waard? Of moet je een halve Sherlock zijn om €20 te kunnen besparen op je energiefactuur?

Tijdens deze gratis online infosessie kom je het eindelijk te weten: loont al dat zoeken vergelijken nu eigenlijk wel de moeite. Naast een glasheldere uitleg en enkele supertips, kom je ook te weten waar je in Roeselare terecht kan met al je vragen rond je energiefactuur.

Een aanrader!
Al zeggen we het zelf.

I.s.m. Energiesnoeiers en Weerwerk

Wanneer: op dinsdag 9 maart 2021 van 20u tot 21u30
Waar
: online via onze Facebookpagina @ARhus.Roeselare (Weet je niet goed hoe dit werkt? Lees hier de handleiding)
Kostprijs
: gratis
Inschrijven: niet nodig

Vragen? Tijdens de online lezing kan je in het chatvenster terecht met al je vragen. Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit vragenformulier.


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan. Voor online lezingen raden we twee schermen of een extra toestel aan, zodat je zowel de tolk als de lezing kunt volgen.