02-04-2021

Sluitingsdagen in april en mei

ARhus is gesloten op paasmaandag 4 april en op 1,13,23,24 mei. Onze sluitingsdagen vind je steeds terug op www.arhus.be/sluitingsdagen of via de openingsuren op deze site. Voor wie materialen moet terugbrengen hebben we enkele tips. Lees meer

Kalenderdetail

woensdag 28 april 2021
Wooncafé: kopen & verkopen
online
Wooncafé: kopen & verkopen

Een huis kopen doe je maar een zeldzame keer in je leven. Meestal is dit je duurste aankoop ooit. Staar je niet blind op de mooie keuken of prachtige parketvloer. Liefde op het eerste gezicht kan, gevoel is een belangrijke pijler, maar waar moet je tijdens een eerste bezichting op letten om achteraf niet opgezadeld te zitten met peperdure renovaties? In dit wooncafé brengen makelaar Kristien Berkein en notaris Caroline Vanlerberghe tips en tricks voor een geslaagde (ver)koop.

Moderator Evelien Vanwalleghem van Radio 2 leidt het gesprek. Zij bouwde een jarenlange expertise op tijdens panelgesprekken bij meerdere ondernemingen.

Een organisatie van ARhus en Stad Roeselare

Wanneer: op woensdag 28 april 2021 van 19u tot 20u30
Waar
: online. We sturen je de link via mail
Kostprijs
: gratis
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier

Vragen? Tijdens de online lezing kan je in het chatvenster terecht met al je vragen. Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit vragenformulier. Dat kan tot 1 dag voor de sessie begint.

 

Alle infosessies van het Wooncafé:

  • 20/04 Bouwen en verbouwen
  • 28/04 Kopen en verkopen
  • 29/04 Woonsalon: Individuele sessies met experts
  • 04/05 Huren

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan. Voor online lezingen raden we twee schermen of een extra toestel aan, zodat je zowel de tolk als de lezing kunt volgen.