15-08-2021

VACATURE: Teamleider programmering & evenementen M/V/X

We zijn op zoek naar een ARgonaut (zo noemen we onszelf) om ons team te versterken: een gedreven en maatschappelijk betrokken teamleider programmering & evenementen. Ben jij een enthousiasmerende teamcoach, een verbindend netwerker en een geboren organisator? Solliciteer voor 15 augustus!Lees meer

Kalenderdetail

dinsdag 4 mei 2021
Wooncafé: huren
online
Wooncafé: huren

Wil je een huis huren maar mis je de nodige informatie? Een woning of een appartement kiezen om te huren kan een moeilijke beslissing zijn. Zo ga je vaak met persoonlijke verwachtingen en voorkeuren op zoek. Als je dan weet dat er misschien nog kandidaten zijn voor datzelfde huurhuis of appartement, dan lijkt het of je snel moet handelen.

In dit wooncafé geven Hanne Dierynck, woonbegeleidster Stad Roeselare, en Nico Baeke, expert West-Vlaamse Huurdersbond, jou de nodige tips en tricks.

Moderator Evelien Vanwalleghem van Radio 2 leidt het gesprek. Zij bouwde een jarenlange expertise op tijdens panelgesprekken bij meerdere ondernemingen.

Een organisatie van ARhus en Stad Roeselare

Wanneer: op dinsdag 4 mei 2021 van 19u tot 20u30
Waar
: online. We sturen je de link via mail
Kostprijs
: gratis
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier.

Vragen? Tijdens de online lezing kan je in het chatvenster terecht met al je vragen. Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit vragenformulier. Dat kan tot 1 dag voor de lezing begint.

 

Alle infosessies van het Wooncafé:

  • 20/04 Bouwen en verbouwen
  • 28/04 Kopen en verkopen
  • 29/04 Woonsalon: Individuele sessies met experts
  • 04/05 Huren

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan. Voor online lezingen raden we twee schermen of een extra toestel aan, zodat je zowel de tolk als de lezing kunt volgen.