02-04-2021

Sluitingsdagen in april en mei

ARhus is gesloten op paasmaandag 4 april en op 1,13,23,24 mei. Onze sluitingsdagen vind je steeds terug op www.arhus.be/sluitingsdagen of via de openingsuren op deze site. Voor wie materialen moet terugbrengen hebben we enkele tips. Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 29 april 2021
Woonsalon: individuele sessies met experts
online
Woonsalon: individuele sessies met experts

Soms zie je door alle bouwwoede de geknipte oplossing niet meer en worstel je met een specifieke vraag of case. Heb je vragen rond (ver)bouwen of (ver)kopen dan kan je vanuit je huiskamer live met onze expert in gesprek gaan. Hij of zij zal je tijdens je een een-op-eengesprek met raad en daad bijstaan.

Schrijf je in op een van de tijdslots van 15 minuten en stel je vraag al op voorhand aan de notaris, architect, makelaar of energieconsulent. Dat kan via het inschrijvingsformulier.

Een organisatie van ARhus en Stad Roeselare

Wanneer: op donderdag 29 april 2021: een tijdslot van 15 minuten tussen 19u en 21u
Waar
: online. We sturen je de link via mail
Kostprijs
: gratis
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier.

 

Alle infosessies van het Wooncafé:

  • 20/04 Bouwen en verbouwen
  • 28/04 Kopen en verkopen
  • 29/04 Woonsalon: Individuele sessies met experts
  • 04/05 Huren

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan. Voor online lezingen raden we twee schermen of een extra toestel aan, zodat je zowel de tolk als de lezing kunt volgen.