10-10-2021

VACATURE: HR verantwoordelijke M/V/X (80%)

Voor de verdere ontwikkeling en ondersteuning van het personeelsbeleid van ARhus gaan we op zoek naar een HR verantwoordelijke. Deze M/V/X zal deel uitmaken van het directieteam en wordt verantwoordelijk over verschillende HR processen zoals rekrutering en selectie, onboarding, talentontplooiing, competentieontwikkeling, evaluatiecycli en reward management. Ben of ken jij de geknipte persoon? Solliciteren kan tot 10 oktober 2021. Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 1 juli 2021 - dinsdag 31 augustus 2021
Zoek de schat van Vlieg en ontdek of jij ziet wat ik zie
ARhus, De Munt 8, Roeselare + ARhus Rumbeke, Kerkplein 15, Rumbeke
Zoek de schat van Vlieg en ontdek of jij ziet wat ik zie

Tijdens de zomervakantie kan je in ARhus deelnemen aan de digitale zoektocht Schatten van Vlieg. Dit jaar staan de zintuigen centraal met als thema: Zie jij wat ik zie?

Speel het Bibsterspel van Vlieg in ARhus, ga op zoek naar de codes en voer de opdrachten uit. De zoektocht leidt jullie naar de schatkist van Vlieg, met een leuke verrassing voor alle schattenjagers!*

Daarnaast kan je deelnemen aan twee wedstrijden:

  • Geef je mening en win!
    Enkele dagen na je deelname mailen wij je een enquête door. Wie dit invult maakt kans op een cadeaubon ter waarde van 50 euro voor het ARhus Café.
  • De Schatten van Vlieg-wedstrijd
    Schat gevonden? Dan krijg je een unieke code waarmee je mooie prijzen kunt winnen. Hoofdprijs: een gezellig familieweekend samen.

I.s.m. Publiq

Wanneer: van 1 juli t.e.m. 31 augustus, tijdens de openingsuren.
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare en ARhus Rumbeke
Doelgroep: Families met kinderen. Er is een spel voor kinderen 6-8 jaar en voor kinderen 9-12 jaar. Ook voor kinderen -6 jaar zijn er leuke doe-opdrachten.
Meebrengen: om het spel te spelen heb je een smartphone nodig. Wie wil, kan ook gebruik maken van een tablet van ARhus. Er is gratis wifi.
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven:

Praktische info voor jonge gezinnen: In ARhus De Munt is er een buggyparking op de tweede verdieping. Er is ook een verschoningstafel voorzien op de 2de verdieping en in het ARhus Café. In het ARhus Café zijn babystoelen aanwezig.

De leukste 'zie jij wat ik zie' leestips!

Deze boekjes bevatten speciale brillen of vergrootglazen die prenten een extra dimensie geven. Kijkplezier gegarandeerd!

Of laat AR-boekjes tot leven komen met je smartphone of tablet en ontdek een verrassende virtuele realiteit.

Andere lees- en zoekboekjes rond het thema zien/kijken vind je in dit lijstje met aanraders.

 

* zolang de voorraad strekt


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

vlieg Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.