31-07-2022

Vakantiesluiting

ARhus De Munt en Rumbeke blijven de hele zomer open, behalve op 21 juli en 15 augustus. Lees snel verder voor de vakantiesluiting van onze andere afdelingen en het ARhus Café.Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 8 juli 2021
Retail Academy: Winkel én webshop? Zijn beiden te verzoenen? Praktische tips en getuigenissen van en voor Roeselaarse handelaars.
online
Retail Academy: Winkel én webshop? Zijn beiden te verzoenen? Praktische tips en getuigenissen van en voor Roeselaarse handelaars.

Stad Roeselare slaat de handen in elkaar met Unizo Roeselare, ARhus en vzw Centrum en Shopping Roeselare met de organisatie van de Retail Academy: verschillende sessies over allerhande onderwerpen waarmee we jou willen helpen het maximale uit je winkel(s) te halen.

We vroegen marketingstrateeg Cis Scherpereel om de spits af te bijten op donderdag 8 juli tussen 19u en 20u15 met de webinar Winkel én webshop? Zijn beiden te verzoenen? Praktische tips en getuigenissen van en voor Roeselaarse handelaars.

Cis zal het hebben over online verkoop en hoe je het onderste uit de kan haalt. De rol van Google en sociale media, de opbouw van een goede webshop, logistieke en juridische facetten…: alle aspecten komen aan bod. De Roeselaarse handelaars Hanne Pinnoy van kledingwinkel Amorie en Nancy Windels van meubelzaak Vida Design komen daarbij getuigen over hun eigen ervaringen met webshops en sociale media. De volledige sessie draait rond praktische tips and tricks waarmee je meteen aan de slag kunt.

Wanneer: op donderdag 8 juli van 19u tot 20u15
Waar
: online
Doelgroep: handelaars
Kostprijs: gratis
Inschrijven: inschrijven is verplicht via deze link.

 

Deze actie kadert in het EFRO Project KICK. Het EFRO project KICK wordt gepromoot door de Ondernemerscentra West-Vlaanderen met onder andere de stad Roeselare als copromotor. Het project wordt gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO), het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO), de Provincie West-Vlaanderen / OC West en de stad Roeselare.