10-10-2021

VACATURE: HR verantwoordelijke M/V/X (80%)

Voor de verdere ontwikkeling en ondersteuning van het personeelsbeleid van ARhus gaan we op zoek naar een HR verantwoordelijke. Deze M/V/X zal deel uitmaken van het directieteam en wordt verantwoordelijk over verschillende HR processen zoals rekrutering en selectie, onboarding, talentontplooiing, competentieontwikkeling, evaluatiecycli en reward management. Ben of ken jij de geknipte persoon? Solliciteren kan tot 10 oktober 2021. Lees meer

Kalenderdetail

zaterdag 18 september 2021
Auti-café
ARhus Café, De Munt 8, 8800 Roeselare
Auti-café

Wij komen samen in een omgeving, waar jij, persoon met autisme, zich thuis kan voelen, niets hoeft uit te leggen, je mag ontspannen, je veilig mag voelen, anderen kan ontmoeten en vrienden kan maken. Er kan over uiteenlopende dingen gepraat worden of ook over ons 'anders' zijn. De mensen die jou welkom heten hebben zelf de diagnose autisme.

Wie de eerste keer komt neemt best even contact op via het hieronder vermelde mailadres of telefoonnumer. Wij zitten aan de lange houten tafel in de hoek van het ARhus Café aan de kant van de liften die naar de parking van De Munt gaan. Bij twijfel mag je aan de bar vragen waar de mensen van het auti-café zitten. Op vorige bijeenkomsten waren er 7 tot 13 aanwezigen.
Op deze namiddag geven wij graag wat meer informatie over onze andere activiteiten. Indien wat drempelvrees mag je een familielid of een vriend(in) meebrengen.

Wanneer: zaterdag 18 september 2021, doorlopend tussen 14u - 17u
Waar: ARhus Café, De Munt 8, 8800 Roeselare
Voor wie: Voor (jong) volwassenen met een normale of hogere begaafdheid die een diagnose van autismegekregen hebben.
Toegangsprijs: gratis. Wel wat geld voorzien voor een drankje
Inschrijven: nieuwe aanwezigen nemen best contact op met Martine Noppe via tel. 051 249498 of 0494 270019, of via mail op martine.noppe1@telenet.be.

Wegbeschrijving: ARhus ligt op wandelafstand van het station en de winkelstraat (Ooststraat)

Tip: Wie tussen 12u en 20u parking De Munt (of de Wallenparking) binnenrijdt kan voor 1 euro maar liefst 4 uur lang zorgeloos parkeren (niet tijdens de week, enkel de eerste zaterdag van de maand en bij speciale evenementen). Blijf je minder dan 1 uur? Dan parkeer je altijd volledig gratis. Vanuit parking de Munt geeft een lift rechtstreeks toegang tot ARhus.