08-08-2022

Lokale biertjes in de kijker in het ARhus Café

In een bierland als België spant West-Vlaanderen de schuimende kroon. Na het verlof zet het ARhus Café ter ere van internationale dag van het bier lokale bieren in de kijker! Kom proeven vanaf 8 augustus.Lees meer

Kalenderdetail

zondag 19 september 2021
Test-event duurzame alternatieven voor koning (stads)auto
Henri Horriestraat, Roeselare
Test-event duurzame alternatieven voor koning (stads)auto

Stond je ook al eens op het punt om je stuur op te peuzelen tijdens de ochtend- of avondspits? Ben je af en toe stikjaloers op die persoon die je al fluitend voorbijfietst in de file?

Misschien ben je daarom wel aan het overwegen om je auto aan de kant te schuiven en plaats te maken voor een vlotter alternatief? We helpen je graag om de knoop door te hakken.

In het kader van Autoloze Zondag organiseren we in samenwerking met de Stad Roeselare en Bike Republic een test-event voor duurzame alternatieven voor koning (stads)auto.

Een elektrische fiets? Of een Speed Pedelec? Moeten er ook kinderen mee? Dan misschien toch beter een bakfiets of een mama-fiets? Keuzes in overvloed! Maar wat kies je nu best?

Op zondag 19 september van 13u tot 18u kan je in de Henri Horriestraat terecht om het allemaal uit te proberen. Wij voorzien een peloton aan experts die al je vragen beantwoorden (van technische vragen tot vragen over wetgeving) en uiteraard ook een heel pak testfietsen. Testen, vergelijken, vragen... het kan allemaal! En dat uiteraard allemaal zonder aankoopverplichting. Straffer nog: kopen kan er niet, daarvoor verwijzen we jou graag door naar de fietshandelaar.

I.s.m. Stad Roeselare en Bike Republic (Colruyt Group) i.h.k.v. Autoloze zondag

Wanneer: op zondag 19 september 2021 tussen 13u en 18u
Waar: Henri Horriestraat, Roeselare (is autovrij)
Kostprijs: gratis
Inschrijven: niet nodig (onder voorbehoud van coronamaatregelen)

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

© Photo by Okai Vehicles on Unsplash