10-10-2021

VACATURE: HR verantwoordelijke M/V/X (80%)

Voor de verdere ontwikkeling en ondersteuning van het personeelsbeleid van ARhus gaan we op zoek naar een HR verantwoordelijke. Deze M/V/X zal deel uitmaken van het directieteam en wordt verantwoordelijk over verschillende HR processen zoals rekrutering en selectie, onboarding, talentontplooiing, competentieontwikkeling, evaluatiecycli en reward management. Ben of ken jij de geknipte persoon? Solliciteren kan tot 10 oktober 2021. Lees meer

Kalenderdetail

zaterdag 2 oktober 2021
Digidokter: Spotify e.a. muziekstreamingdiensten en podcasts
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Digidokter: Spotify e.a. muziekstreamingdiensten en podcasts

Tijdens de Digidokter-sessies krijg je in een ongedwongen, informele sfeer een korte uitleg over een boeiend ICT-onderwerp. Daarna volgt een 'spreekuur' waarin je allerhande – ook ‘domme’ – vragen kunt stellen. Je eigen laptop, tablet of smartphone meebrengen mag, maar hoeft niet. Een initiatief van ARhus i.s.m. Avansa MZW.

Verzamelwoede lijkt van alle tijden en de muziekindustrie heeft er decennialang handig op ingespeeld. Maar in een 'altijd-online'-wereld waarin we ons vandaag bevinden is het lokaal hamsteren van bestanden steeds meer een futiele onderneming.

Toegang in plaats van bezit, dat lijkt het nieuwe model te worden. In 2008 zag Spotify het levenslicht en vandaag is deze met circa 300 miljoen gebruikers uitgegroeid tot de dominante muziekstreaming-dienst (althans in de EU).

In deze sessie toont de Digidokter de belangrijkste functies en handigheden van Spotify en legt hij uit hoe Spotify erin slaagt om onze muzieksmaak zo goed te leren kennen. Je ziet ook hoe je in de app radiozenders en ‘podcasts’ kan beluisteren. En hij vergelijkt Spotify uiteraard ook met de belangrijkste concurrentie (Apple Music, YouTube Music, Deezer, TIDAL, …).

Tot slot bekijkt hij een aantal producten om media thuis te streamen (bluetooth speakers, Sonos,? ...). Wat kan je concreet met deze apparaten doen? Is het nodig om een dure investering te doen of zijn er goedkopere alternatieven? De Digidokter maakt je wijzer.

Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier.

I.s.m. Avansa MZW (de nieuwe naam van Vormingplus).

Wanneer: op zaterdag 2 oktober 2021 van 10u15 tot 12u15
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (atelier 3, verdieping 3)
Kostprijs: basistarief €5 | tarief vrijetijdspas €2,5 | tarief European Disability Card of zijn/haar begeleider €2,5
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier. Betalen kan enkel online

 

Tip! Blijf je graag op de hoogte van activiteiten bij Avansa? Schrijf je dan in voor hun nieuwsbrief.


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

©Foto Rawpixel (CC0 public domain)