10-10-2021

VACATURE: HR verantwoordelijke M/V/X (80%)

Voor de verdere ontwikkeling en ondersteuning van het personeelsbeleid van ARhus gaan we op zoek naar een HR verantwoordelijke. Deze M/V/X zal deel uitmaken van het directieteam en wordt verantwoordelijk over verschillende HR processen zoals rekrutering en selectie, onboarding, talentontplooiing, competentieontwikkeling, evaluatiecycli en reward management. Ben of ken jij de geknipte persoon? Solliciteren kan tot 10 oktober 2021. Lees meer

Kalenderdetail

dinsdag 2 november 2021
Praatwijzer
start in ARhus, De Munt 8, Roeselare
Praatwijzer

Elke eerste dinsdag van de maand zijn anderstalige nieuwkomers en vrijwilligers welkom in ARhus voor Praatwijzer. We verzamelen in ARhus en gaan daarna op stap in Roeselare. We maken kennis met de stad, enkele interessante organisaties en met elkaar. Ondertussen oefenen we Nederlands en werken we drempels tot integratie weg.

I.s.m. Stad Roeselare. Onder voorbehoud van coronamaatregelen.

Wanneer: dinsdag 2 november 2021 van 13u45 tot 15u30
Waar: verzamelen in ARhus, De Munt 8, Roeselare.
Ken je de weg naar ARhus niet? Dan kom je om 13u30 naar RSL Op Post (Brugsesteenweg 44, Roeselare). We gaan dan samen naar ARhus.
Doelgroep: anderstalige nieuwkomers en vrijwilligers
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven:

  • Anderstaligen kunnen inschrijven via het inschrijvingsformulier of sturen een berichtje naar Ali op het nummer 0473 56 12 94 of naar het onthaal van RSL Op Post op het nummer 0492 18 31 07.
  • Ge√Įnteresseerde vrijwilligers kunnen zich melden bij siska.pannecoucke@arhus.be

 

 

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

©Foto via Canva


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring